Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
abaka - напреднал
Някой може ли да ме светне за климатици Kyoto? Как се държат? Някой има ли такъв?Препоръчаха ми го пред Мидеята. За миналата зима от няколко-стотин монтирани такива нито един не дефектирал, нито замръзнал; в сравнение с другите еФтинджоси като мидея,санг, бард, нипон и ...... Но това по думите на търговец , та затова да питам аз тука. Бюджета е така остърган, че.... затова търся нещо еФтинко, па ако може и да охлажда, и лееекинко поне да топли. За детската стая- 16кв м на 2.5м височина, с добра изолация и нова дограма, южно изложение, предложиха дванайска(консумира 1,12 kw); и дневната стая 30квм+коридор 10кв м(включвам го защото няма врати, а е едно помещение) височина 2.5м, изолация и нова дограма, западно изложение, предложиха осемнайска(консумира около 2 kw); . Тухлен апартамент, първи от три етажа, над партер(мази-обитаеми и отопляеми), втори етаж-обитаем и отопляем, по един апартамент на етаж сме-триетажно блокче тип къща. Гаранция дават 2години. По думите на продавача, климите Kyoto които ми предлага били надежни, ще охлаждат и ще топлят,няма да замръзнат зимата-каза ми: "Нали ако не топли и замръзне пак на мойта глава,ще дойдеш,защо да те лъжа!" Ама пусто търговец, аз пък Юда-неверни.... та помагайте!

Тема "Търся мнения за климатик Kyoto" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: