Всички имаме коли, нали ?
boby - помощник
Какво по дяволите му става на ОПЕЛ - ският форум? Забравил съм си акаунта и паролата. ОК случва се. От тези които най често ползвам комбинирах всичко и не мога да вляза.ОК нищо страшно,регистрираш се като нов потребител и готово. Да ама не. Излиза съобщение което казва,че в момента не се приемат нови регистрации. Да ама не. Най отдолу на бланката на форума има обява кой е най новият регистриран потребител. ОК. Повредата е в моят телевизор. Най добре е да се свържа с администратора на сайта. Нищо по лесно,как не се сетих. И тъй пиша си аз "Уважаеми тъй стана да са .... у кухата лейка че си забравих акаунта и паролата и т.н." Да ама не. След няколко часа на мейла си получавам автоматичен отговор,че моето писмо не е доставено на получателя. Стига беее баси и повредата в телевизора която получих.:
<admin@opelclub-bg.com>... Deferred: Connection refused by opelclub-bg.com. Warning: message still undelivered after 4 hours
Will keep trying until message is 5 days old

Най-новият потребител е: stefanta от форума на Опел

Бланката за регистрация от форума на Опел:
Грешка
Съжалявамe, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация.
Евентуална причина:
Съжалявамe, в момента не се приемат нови регистрации

А в края на краищата имам проблем с Вектрата 1.6 моно 92 г.,щях да потърся инфо,а ако няма нищо по проблема все някой ще помогне.За един нищо и никъкъв болт с метрична резба и дължина към 55-60 мм. който стяга шайбата на пистовият ремък към коляновият вал ми искат 30 лева от една морга,бахти и рекетьора.От Кадет и Аскона не СТАВАТ.Който може да помогне,може и на лични да не стане тука някъф спам и админа да се изнерви.Умишленно съм многословен за да блокирам съобщенията от сорта :ами защо не опита нова регистрация или ти търси ли админа им и др. подобни.
Към админа:знам че тая тема не е за тук, и май съм за наказание,наказвай смело и тъй и тъй съм без кола ........
velsi - Почетен майстор
Бе нищо и няма на темата, не се коси, ама си мисля не може ли пък някой стругар да ти го избачка този болт от парче хубава стомана щом казваш е обикновен? :?
boby - помощник
Проблема решен в още петък,но сега мога да дам отчет.На моята Вектра резбата излезе М12х1.25.Но има и Вектри със М10х1.5.Ключ на темата моля.
montoya - майстор
Добре, че си се справил с проблема по колата, но ей сега се опитах да си направя там регистрация и съобщението че не се приемат нови регистрации си стои. :?
vidrata - специален-специалист
Монтоя аз като взех ад имам проблеми с форума на Опел замених Кадета с Пасат .Сега съм ОК ,и форума е по-добър и колата.Така ,че БОБИ помисли :? . :-D
Duke_BG - специалист
хаха заради един форум да сменяма марката нема такъв филм :)
аз ползвам www.opelclub-BS.com
beos - напреднал
peterl86 написа:
http://www.opelclub-bg.net/forum/
:-D Дам това е правилният избор :wink:
25th Hour - специалист
http://opelclub-bg.com/forum

Това пък е логичният избор. Много информация а вече и работи без проблем че нещо им беше станало..

Тема "Какво по дя****те му става на форума на ОПЕЛ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: