Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
popov - помощник
Между едно дюшеме и един гранитогрес ми се получи разлика в нивата...Лощото е че в единия край е 0.5 см а в другия около 1.5 см...Нещо не можах да намеря подходящи лайсни по магазините,та ако има някакви варианти да споделите ще сум благодарен...И къде по принцип има най-голям избор на такива изделия...
Мерси предварително !!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Къде къде???
Тани - модератор
Ами накарай майстора , който ти е сложил последното подово покритие да намери и да ти сложи лайсна или не му плащай! Неслучайно за труд се взема колкото и за материалите - при такива ситуации майстора да иде да си купи със собствени средства нови материали и да си поправи грешката!
popov - помощник
Не знам как не ви мързи да пишете,като нямате какво да кажете...Аз попитах нешо конкретно - нека някой ако има идея да каже...За вас специално обяснявам - трябва да пратя себе си за лайсни и за това ви питам...Тоест гранитогреса го слагах аз и е идеално нивелиран,щото отгоре са ми кухненските шкафове.А дюшемето е слагано преди 20 години и не виждам какво мога да направя по въпроса - просто не е добре нивелирано,а и майстора не е жив да му правя рекламация...
Master_Kenobi - V.I.P.
Преди няколко години имах повод да се запозная с пазара на лайсни и прагове. Няма да намериш такава - приеми го. Трябва нещо да пригодиш. Да речем някоя алумниева, която се огъва по надлъжната си ос. Другият вариант е да се дялка от подходяхо дърво на място.
Иначе лайсни - в големите строителни хипермаркети има голям избор.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Абе Попов! Щехме да ти кажем де има лайсна обираща с посукване, ма в Русе. Ся разбираш ли какво питаме? Ние тука празни приказки никугиш!
popov - помощник
Абе от София съм...То ми е ясно че нещо ще се пригажда,ма ще го наглася някак...
Мерси!!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Та значи, има едни преходни, сранително меки, с плитък монтажен ръб по средата. Към 4см широки. Ще монтираш макс по ръба на високото. Впрочем, кое е по-високо? дървото или плочката? Аааако е дървото, просто пускаш да играе рендето. Ма надали такъв късмет.
emil_v r - майстор
Попов , що не питаш мен , да ти кажа .
Оот централна гара , кат тръгнеш към Илиенци нали направиха един нов пробив ,на лево , към Витоша ?
тръгваш начи на първ. светофар на лево , и след около 300-400м , обаче от лявата страна малко забутано , на един трафопост има реклама на фирма за лайсни (всякакви ) има и такива .
Пази се :) там дебне една мадама и ги продава , но ти набутва 1м повече , понеже не иска да ги реже .
Бее ,ида се пазиш -пак щ'те прекара :-D .
Не мога да го обясна по- добре , тази фирма +магазин беше на Стамболийски , от ляво ,преди каменният мост ,и там го има новият адрес .
Ако не ти е ясно обаче не тръгвай , за да не кажеш че съм те разкакрвал напраздно !

Иначе иди на складовете Ташев+Галвинг (Тани знае къде са ) , според мен там нема- нещо- да нема :) !
Успех+ търпение :sad:
popov - помощник
На "Опълченска" е сигурно,както го обясняваш...Мерси...

Тема "Лайсни с денивелация - откъде???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: