Здравейте на всички, за първи път пиша в прекрасния ви форум, и веднага имам въпрос.
Изкам да направя пристроика до къщата си, бетонна плоча която ще стои на четири колони. Плочата е сразмери 4 на 2.5 метра висока 2.5. Ще се използва за тераса. Може ли да ми кажете каква арматура ще ми трябва, колко фи на желязото за колони, трегери и арматура на самата плоча? Може ли да я свържа с къщата или да е независима от нея?
Всякаква информация ще ми е от полза, благодаря ви.

Изкам да направя пристроика до къщата си, бетонна плоча която ще стои на четири колони. Плочата е сразмери 4 на 2.5 метра висока 2.5. Ще се използва за тераса. Може ли да ми кажете каква арматура ще ми трябва, колко фи на желязото за колони, трегери и арматура на самата плоча? Може ли да я свържа с къщата или да е независима от нея?
Всякаква информация ще ми е от полза, благодаря ви.

Той просто иска с безплатно проектче да се сдобие от Нета. Няма лошо.
  Той просто иска с безплатно проектче да се сдобие от Нета. Няма лошо.   Няма, щото утре като му се сурне или отлепи от къщата тераската, няма да има и виновни.
 Няма, щото утре като му се сурне или отлепи от къщата тераската, няма да има и виновни.   

Ама толкова ми е минало през главата, че... как да не станеш по неволя. Пък и залепям от половин казана дума и съобразявам, като иде реч за някакво инженерство.
 Ама толкова ми е минало през главата, че... как да не станеш по неволя. Пък и залепям от половин казана дума и съобразявам, като иде реч за някакво инженерство.