Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dbelev - специалист
Положението виждате на снимките. Проблем е и как да скрия всичките тръби, положението на тоалетната чиния, мивката ... въобще всичко :?
Имам някои идеи, но още нямам цялостно рушение.
Майстори помагайте :toimonster:
П.П. Има ли казанчета с ширина под 30см?

Прикачен файл

bania.jpg
Трябва да прекарам и отдушник за абсорбатор ...
bania.jpg (28.29 KиБ) Видяна 5856 пъти

Прикачен файл

bania4.jpg
Разположението беше такова. Душкабина не е имало.
bania4.jpg (45.51 KиБ) Видяна 5856 пъти

Прикачен файл

bania3.jpg
Тоалетната чиния трябва да е до отходната тръба. Не искам да разбивам мозайката!
bania3.jpg (37.69 KиБ) Видяна 5856 пъти

Прикачен файл

bania2.jpg
Много тръби, но не мога да ги отрежа :-)
bania2.jpg (199.41 KиБ) Видяна 5856 пъти
Master_Kenobi - V.I.P.
Верно е много куцо. Поне на снимките така се вижда. Слагай го на стената вляво (като седнеш на чинията - вдясно) и оттам надолу - имаше едни красиви, бели гъвкави тръби за тая цел (не дебел шлаух, а специиални - леко лъскави). Не знам дали ще е естетично, ама е решение.
ribnikolaevi - майстор
Има ли хора, които живеят на по-горен етаж от теб?
Ако отговора ти е да, то това решение с абсорбатора ще им напомня какво са правили, преди да отидат да а**т. А това освен неприятно е и незаконно. Лесно могат да те принудят да махнеш тази връзка с абсорбатора и отдушника в тоалетната. Абсорбаторът се връзва към комин.
dbelev - специалист
Над мен са само звездите :) И това е комин (поне според чернилката вътре)

Прикачен файл

DSC00229.jpg
Дупката в ляво беше отдушника на тоалетната.
DSC00229.jpg (30.48 KиБ) Видяна 5810 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дай размерите на комина. Имам идея.
dbelev - специалист
30 на 50. На една от снимките по-горе съм дал единият размер, а другия съм забравил.
dbelev - специалист
В крайна сметка реших да бутна стената с вратата и да разширя банята. Едно възможно разпределение съм показал на снимката, но има още доста въпроси за решаване. Днес докато рутя стената ще мисля :wallbash: . Майстори, давайте идеи :-k

Прикачен файл

bania5.jpg
Разположението на тоалетната чиния и мивката все още не е ясно
bania5.jpg (148.58 KиБ) Видяна 5658 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Аз докато се натуткам ... идеята ми беше такова разположение на тоалетна чиния и мивка. Душкабината необходима ли е?? В смисъл, че една стеничка прозрачна откъм тоалетна, ще е достатъчна. Душа можеш да го насочиш да пръска в желана посока.
Каква е височината на помещението?
pavkatay - майстор
това ти е идеалното разположение. в оригиналния вариант някой архитект и куп строители са срали на воля :lol:, можеш да помислиш за плъзгаща врата за да не ти заема място. аз съ я поставил скрита

Прикачен файл

P1010080.jpg
P1010080.jpg (52.41 KиБ) Видяна 5620 пъти
vidrata - специален-специалист
Моята идея е Тръбите се вкопават удължаваш комина в посока към кенефа с ГК ,хем скриваш мръсния канал 110 коъто виждам хем там набутваш водомера.Е малко кенефа ше излезе напред към вратата но ако не е прекалено става.Има ъглови казанчета или си оставаш с промивен кран ако имаш добро налягане и си ок.Успех ще мисля още нещо ,засега това ми дойде в главата. :-D

Тема "Трудна задача - Къде да поставя тооалетното казанче ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: