Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
Kormoran - помощник
Привет.Казаха ми, че е хубаво,като се прави банята на къщата, да се направи на пода хидроизолация, при положение, че банята ще е над стая.Бихте ли ме посъветвали каква хидроизолация да сложа и как се слага точно?Благодаря предварително...
milko_do - специалист
Аз сложих двукомпонентна на Sika. Нанася се с голяма четка или "мече" на два слоя. Имай впредвид, че е малко скъпа, но пък е добра. Другата за която съм чувал, че е добра е на Ardex, като се внимава дали е за вътрешни помещения (какъвто е твоя случай) или за открити тераси и балкони.
solo5 - майстор
какво ще кажете за тази хидроизолационна циментова запечатка :?

Изображение

на пода в банята имам мозайка, дали ще може да се захване тази запечатка за нея :?
tassel - специалист
Аз имам точно такава баня. Сложих хидроизолация на Мюрексин две ръце на пода и на първия ред плочки на стените. Тя е готова за употреба, като изсъхне става като гума. Между двете ръце сложих и хидроизолационна лента. До сега вече една година няма проблем. :)
pipbel - майстор
Aз се спрях на Ceresit CL51

Прикачен файл

Resize of Petar 135.jpg
Resize of Petar 135.jpg (79.45 KиБ) Видяна 5535 пъти
Master_Kenobi - V.I.P.
Kormoran написа:
Казаха ми, че е хубаво,като се прави банята на къщата, да се направи на пода хидроизолация, при положение, че банята ще е над стая.
Егати къщата! Егати архитекта! Егати надзорника! :shock: :shock: :shock:
Не ти ли казаха, че това е абсолютно недопустимо - баня над стая?!?! :? :shock: :? :shock:
Поне така отреждат строителните норми и правила. След като си ги заобиколил - бери си ядовете... :sad: Хидроизолацията ти е най-малкият от тях - с нея лесно ще се справиш...
Успех!

Тема "хидроизолация на баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: