• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
gomez - помощник
Здравейте колеги !!! Нов съм и просто Ви моля за информация !!!

Банята ми е с под - 3 квадрата, стени 17 квадрата !
Поради теч откъм банята към хола се налага къртене и сменяне на тръбите и след това ремонт на цялата баня !!! Средствата ми са ограничени и надеждата ми е във вашите съвети !!!

Ориентирайте ме за магазини за плочки на прилични цени, как да направя окачения таван, цени за къртене от майстор и смяна на протеклите тръби, цени на квадрат за лепене на плочките ( от-до разбира се) !!!

Благодаря и поздрави !!!
Time2Burn - специалист
Нали се сещаш, че като казваш че нямаш пари, никой няма да дойде да ти работи. Ние майсторите искаме ПАРИ, и ако може да са повече... :)
triXtyle - помощник
Time2Burn написа:
Нали се сещаш, че като казваш че нямаш пари, никой няма да дойде да ти работи. Ние майсторите искаме ПАРИ, и ако може да са повече... :)
Абе тоя форум не е ли да си го прави всеки сам? Вместо да се надуваш, че си майстор и взимаш много, му дай някакви насоки, така че ако човекът е малко по-кадърен да може да спести някой и друг лев ит майстори .......

понякога ви се чудя на акъла български, честно :?
vidrata - специален-специалист
Тайм не е майстор само се праска. :lol:
Автора на темата да не мисли че тук някой седи денонощно да чака някой да попита нещо та да му отговори.
Има доста и актуални коментари с цени и начини.
Потърсете ,почакайте, пак потърсете и тогава пускайте теми.Повечето ги има и са коментирани.
Пък майсторята ги е...те само гледат да ви вземат парите. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Тайм нали се сещаш?????????????????????????????
Антония - специалист
Магазин за плочки: ако си в София, виж какво се предлага в магазините около Сточна гара. Видях приличен като качество фаянс на ниски цени.
battoni - специалист
В кой град търсиш магазин. :?:
Time2Burn - специалист
Човека не пита кое как се прави, а кое колко ще му струва. Или е сбъркал форума, или вас ви мързи да прочетете въпроса му. А и ремонт се прави с пари, от пръдня боя не става. А ако човечеца е решил да се учи в собствения си кенеф - то нека се мъчи, да го прави 3-4 месеца и после да съжалява двайсетина години че не е дал 1000 лева на някой да му го направи като хората. А ако иска идеи за реализация, то със сигурност не е задал правилно въпросите си...
plumber - специалист
gomez написа:
Здравейте колеги !!! Нов съм и просто Ви моля за информация !!!

Банята ми е с под - 3 квадрата, стени 17 квадрата !
Поради теч откъм банята към хола се налага къртене и сменяне на тръбите и след това ремонт на цялата баня !!! Средствата ми са ограничени и надеждата ми е във вашите съвети !!!

Ориентирайте ме за магазини за плочки на прилични цени, как да направя окачения таван, цени за къртене от майстор и смяна на протеклите тръби, цени на квадрат за лепене на плочките ( от-до разбира се) !!!

Благодаря и поздрави !!!
От къде си колега?ВиК-то около 150 лева труд за подмяна на тръби.Тръби и части зависи 70-80 лв. предполагам,но пак грубо.Тавана го направи с картон.Плочки БГ на Исперих,не са лоши мисля че са около 15 лева.Има едно моделче Савана много ме кефи :)
Time2Burn - специалист
За тия 150 лв от ВиК то бих направил само К то. Водопровода около 250 лв.
solo5 - майстор
Time2Burn написа:
За тия 150 лв от ВиК то бих направил само К то. Водопровода около 250 лв.
:lol: за 120лв ми смениха ВиК в банята, изведоха ми мивката в кухнята до балкона и ми направиха извод за пералня в едно малко помещение
  • 1
  • 2

Тема "Съвети за баня - плочки, таван - цени ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: