Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dominic - помощник
здр,зимата доиде и реших да прява парно,та така попаднах на този интересен саит,сега още съм на етапа с проекциите .затова очаквам вашите съвети или да споделите от опит какво е по добре да се сварши и знае предварително,сащо и какви услужнения да очаквам.

първо ще ви покажа как сам се спрял на разположенията за печката и радиаторите,а вие ще ми кажете какви коефиценти да взема при изчисленията на kW но първо ето скицата..
bibiqn - специалист
Само аз ли не виждам скица?
dominic - помощник
секунда де не мога,да я обърна в подходящ формат,ето я сори за качеството

Прикачен файл

CIMG4749.JPG
CIMG4749.JPG (207.31 KиБ) Видяна 5266 пъти
dominic - помощник
ето и 2 рия етаж

Прикачен файл

CIMG4751.JPG
CIMG4751.JPG (195.63 KиБ) Видяна 5266 пъти
dominic - помощник
ето и печката която е 17 + 5 kW таи като в бадеще ще слагам боилер и 2 лири за двете бани,сащо так мисля да е отворена система,и всичко да е варзано за себе(на отделен кръг)

Прикачен файл

Standart-3.jpg
Standart-3.jpg (23.62 KиБ) Видяна 5264 пъти
dominic - помощник
това са радиаторите на които сам се спрял

Прикачен файл

radiator korado-radik_klasik.jpg
radiator korado-radik_klasik.jpg (17.74 KиБ) Видяна 5263 пъти
dominic - помощник
остана да избера трабите ,сащо и помпата ако можете да ми кажете помпите с каква характеристика ще пасне на моя апартамент ще е добре и какви показатели да гледам все пак ще трябва да върти водатата до горния етаж с денивелация грубо 4 метра
Takezo Sensey - модератор
dominic написа:
остана да избера трабите ,сащо и помпата ако можете да ми кажете помпите с каква характеристика ще пасне на моя апартамент ще е добре и какви показатели да гледам все пак ще трябва да върти водатата до горния етаж с денивелация грубо 4 метра
И най смотаната помпа , качва 4 метра. :roll:

Тема "предстои ми да прявя водна риза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: