Мечтата на всяка домакиня
fire73 - специалист
Дайте мнение каква марка фурна и керамичен плот за вграждане да взема?!? Плота държа да е комбиниран на газ и ток и общата им цена да е в диапазона 1000 до 1200лв.!
shadowman - майстор
Съвета ми е да идеш в магазин за уреди и да питаш магазинерите или там каквито се водят. Би трябвало да са наясно, инак AEG и BOSCH казват, че били най-добрите, обаче аз в нас съм с CANDY и EUROLUX.
solo5 - майстор
повечето консултанти в такива магазини са "гола вода"
totko - специалист
От мои колежки съм чувал че са много доволни от едни полски уреди за вграждане Amica.Според тях качеството им е добро, вкл и функциите на фурната, а не са прекалено скъпи.
Но ти като гледам разполагаш с добра сума, така че може да си позволиш и нещо по марково. Всъщност като се замисля - комбиниран плот на газ и ток е към 500-600 лв + фурна 400-500 лв и това са цени на не толкова маркови уреди, значи забрави за Bosh, Siemens, AEG.
skartalov - специалист
Днес от ТЕХНОМАРКЕТ си купих:
Фурна за вграждане NEO - 260 лв.
Плот с два котлона AMIKA с сензорно управление - 270 лв.

Уникална комбинация като цена- качество.
dechev - специалист
Аз се спрях на SAMSUNG плот 2-ка със сензори фурната гледам има 2 вентилатора двете за 768лв. по отделно са с 120 лв. по-скъпи /отстъпка уж/ днеска им направих шкаф за временно ползване докато некога поръчам и обзавеждането за кухнята.
silllveto - Майсторица
За да не отварям подобна тема, искам да попитам тук с риск въпросът ми да прозвучи глупаво. Кои са най-добрите и здрави фурни?
Умеят ли да ги правят италиянците, или испанците, или пък немците?

Ще окомплектовам мама с Юролукс абсорбатор, котлони и мивка, но фурната искам да съм сигурна, че няма грешка.
За мен съм си харесала тази на снимката (подхожда ми на кухнята), но в един магазин я видях на петънца, може би ръжда и разтропана вратичка. Моля за мнения!
http://megashop.bg/techno/product_info. ... b459bf1765

Прикачен файл

FRA_409_B_c.jpg
FRA_409_B_c.jpg (54.16 KиБ) Видяна 33359 пъти
recycled_bin - напреднал
на твоя въпрос няма еднозначен отговор, аз лично предпочитам немското ... (италианското го свързвам с дизайн, а испанското - с по-евтина изработка на доволно качество)

за по-професионални изследвания и мнения в областта може да се погледне в ревютата на http://www.which.co.uk, но те за съжаление са платени :) ... смятам да си купя пробен достъп за месец, но не и в момента, тъй като имам няколко месеца време до финалните решения ... е, оглеждам се и за "безплатно" акаунтче, но безуспешно за момента :)
silllveto - Майсторица
recycled_bin написа:
испанското - с по-евтина изработка на доволно качество
Ми на Тека всъщност са скъпички.

А за Уърлпул има ли впечатления?
Последна промяна от silllveto на ср дек 03, 2008 5:50 pm, променено общо 1 път.

Тема "Фурна и плот за вграждане!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: