Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
asinka - специалист
"РЕСНИ
Това е последният писък в модата на интериорното текстилно обзавеждане!
Много стилни, фини и същевременно практични, те променят облика на помещението, правейки го комфортно и луксозно.
Създават илюзията за наличието на преграда, която всъщност липсва. Използват се както вместо съвременни и стилни пердета, така и за декорация и отделяне на различни обеми в едно помещение.''

Изображение

Обачеее, линейният метър струва от 50 до 90 лева :(
На някой хрумва ли му идея как би могло и от какво би могло да се импровизира :?
Ето и сайт .
asinka - специалист
Това са снимки от един арабски сайт
Изображение
френски
Изображение
български
Изображение
немски
Изображение
asinka - специалист
Имам чувството, че вече се подиграваш.
mim - специалист
на първо време се сещам за копринени конци за гоблени, но ще трябва да се изправят някак, с пАра или някакво колосване

не смея и да си помисля за такива вкъщи, че на котките ще им харесат много :-D
asinka - специалист
А аз точно за котките не се бях замисляла...
Привет и от мен. На мен също ми трябваше нещо подобно за да разделя едно помещение на две. Видях подобни ресни в два магазина за пердета, но там цените варираха от 129.90 до 169.90 на линеен метър при което почти се бях отказала от идеята. За щастие попаднах на този форум и разгледах http://www.eladabg.com. Поръчах си 3.50 метра от черните ресни и ресните пристигнаха точно след 2 дни. Сложих ги и нямате представа колко доволна останах... Мъжът ми ест. разбра чак когато се прибра вечерта и беше очерован понеже той искаше да сложи плъзгащи врати. Успех и на Вас! :yawinkle:
asinka - специалист
bunny78 написа:
Привет и от мен. На мен също ми трябваше нещо подобно за да разделя едно помещение на две. Видях подобни ресни в два магазина за пердета, но там цените варираха от 129.90 до 169.90 на линеен метър при което почти се бях отказала от идеята. За щастие попаднах на този форум и разгледах http://www.eladabg.com. Поръчах си 3.50 метра от черните ресни и ресните пристигнаха точно след 2 дни. Сложих ги и нямате представа колко доволна останах... Мъжът ми ест. разбра чак когато се прибра вечерта и беше очерован понеже той искаше да сложи плъзгащи врати. Успех и на Вас! :yawinkle:
Здрасти bunny78!
И добре дошла при нас :)
Радвам се, че сме помогнали, и сте намерили решение за вашия интериор :)
Ако не ти представлява трудност, би ли ни показала как изглеждат и при вас ресните, аз все още се чудя дали да не запретвам ръкави и да се справям сама.

Имам няколко идеи вече от какво бих ги изработила.
angela_pk - специалист
Какво стана с ресните?
Любопитна съм :?
asinka - специалист
За сега нищо.
Но, имам идея!

Едва ли ще излязат по-евтини от това, което се продава по магазините, но ще си е мое, уникално :)
В момента обаче сглобяваме секцията, и де факто няма време за ресните...

Тема "Пердета тип РЕСНИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: