Дядо ми ми постави задача да му намеря електродвигател - монофазен, 1.1 kW 2830 оборота. Засега издирих една фирма - Елди Електро, която е представител на Елпром Харманли и те имат нещо подобно. Аз принципно исках един модел, който е само с пусков кондензатор, но него го няма и ми предложиха модел ASR (с пусков и работен кондензатор) 80 C2 1.1 kw 2800 оборота за 169.44 (не знам с ДДС или не). Не че знам за какво се ползва тоя работен кондензатор, ама все пак човека не се е зарил с пари, та колкото по-евтино толкова по-евтино.
Знаете ли къде се продават електродвигатели? Има ли друг производител в България освен Елпром Харманли. Намерих някакви, ама май само с бизнеса работят.
В Ташев-Галвинг имаше някакви други електродвигатели, но цената беше почти същата та май няма смисъл.
Някакъв китайски внос за по 50-60 лева няма ли?
Знаете ли къде се продават електродвигатели? Има ли друг производител в България освен Елпром Харманли. Намерих някакви, ама май само с бизнеса работят.
В Ташев-Галвинг имаше някакви други електродвигатели, но цената беше почти същата та май няма смисъл.
Някакъв китайски внос за по 50-60 лева няма ли?