предстои ми връщане в България след някои друг месец и сам си взел вграден смесител за баня обаче в характеристиките му пишеше че работи до максимум 4 bar а сам останал с впечатление че напрежението на водата в България някъде стига и над 4 бара  особено ако живееш в по долните етажи на някоя жилищна сграда .вярно ли е това?
особено ако живееш в по долните етажи на някоя жилищна сграда .вярно ли е това?

...4 бара би могло да бъде някъде по мрежата .
  ...4 бара би могло да бъде някъде по мрежата .

и аз това си мислех да си сложа регулатор в крайна сметка!а да попитам майсторите тука тези регулатори след време да кажем 2-3 години не правят ли някакви проблеми в смисъл да се скапат от котления камък които се образува от водата?защото и аз се занимавам с вик тука и в повечето случеи след като сме сложили някаде такива регулатори след 2-3 години ходим да ги сменяме с нови защото тука водата си е
  и аз това си мислех да си сложа регулатор в крайна сметка!а да попитам майсторите тука тези регулатори след време да кажем 2-3 години не правят ли някакви проблеми в смисъл да се скапат от котления камък които се образува от водата?защото и аз се занимавам с вик тука и в повечето случеи след като сме сложили някаде такива регулатори след 2-3 години ходим да ги сменяме с нови защото тука водата си е 

...
 ...