Направена е преди четири години.Плочките около сифона на пода се напукаха и горния им слой вече падна.Там вода не изливам,а като отворя сифона нещо се събира и все го почиствам,нещо като варовик и аз незнам.Каква може да е причината за това?

Хвърлят  се  все повече пари  в дизаина за  сметка на материалите  На мен  съвестта ми е   чиста кат  ново  тоалетно  седало,  понеже веднага  казахме  за  плочките ,  но  другарката  вика -  редете.  Освен  това  със  спечелените пари си  купих Опел .  Тои  пък  се  оказа  че е направен  от  саморазпадаща се  пластмаса , и  ламарини ,които също саморъждясват
   Хвърлят  се  все повече пари  в дизаина за  сметка на материалите  На мен  съвестта ми е   чиста кат  ново  тоалетно  седало,  понеже веднага  казахме  за  плочките ,  но  другарката  вика -  редете.  Освен  това  със  спечелените пари си  купих Опел .  Тои  пък  се  оказа  че е направен  от  саморазпадаща се  пластмаса , и  ламарини ,които също саморъждясват  дори  и  на  сухо . Просто в природата има един кръговрат на  пари и всичко се   променя ,маи в затягаща  спирала
  дори  и  на  сухо . Просто в природата има един кръговрат на  пари и всичко се   променя ,маи в затягаща  спирала   Наи  е  ефективно да се инвестира в  ядене ,пиене и  жени  -за под 50 годишни.
     Наи  е  ефективно да се инвестира в  ядене ,пиене и  жени  -за под 50 годишни. ако някои    не вижда жълто на горната снимка , значи  на  монитора му се е скапал диференциалнофлугтуационния  баланс  на бялото и да го фърля от  прозореца ,нау.
   ако някои    не вижда жълто на горната снимка , значи  на  монитора му се е скапал диференциалнофлугтуационния  баланс  на бялото и да го фърля от  прозореца ,нау.Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: