Здравеите маистори и лаици,значи аз се захванах с задачата да си направя таваните на моята къща но преди това поразпитах и прочетах на бързо няколко статии но след като започнах да си правя таваните почнах да чета редовно форума и разбирам че според повечето от вас съм допуснал грешка за която искам да попитам фатална ли е или не
Първата грешка която мисля че съм допуснал е това че съм наредил ЦД профилите през 60см.
Втората грешка е че взех 9.5мм. ГК
и още една грешка за която имам въпрос,на две места ми останаха доста големи фуги за които съм си виновен че не предвидих че стината е крева и първо одрязах картона а после видях че не пасва добре на стината и като го резнах се получиха фуги около сънтиметър и сега незнам какво ще се получи след като се шпаковат,дали няма да се напукат,кажете какво да ги правя
Искам и да ви помоля за някоя идея за фигорка или нещо за тъванчето на хола и трепезарията но да имате на предвид че ми е нисичко помещението сега ми е 2.60 но като направя замаска 5см. и ще падне на 2.55 което ме претиснява дали ще мога да направя нещо на тавана
А да не забравя да питам и за лентите каква за къде
предварително ви благодаря
Първата грешка която мисля че съм допуснал е това че съм наредил ЦД профилите през 60см.
Втората грешка е че взех 9.5мм. ГК
и още една грешка за която имам въпрос,на две места ми останаха доста големи фуги за които съм си виновен че не предвидих че стината е крева и първо одрязах картона а после видях че не пасва добре на стината и като го резнах се получиха фуги около сънтиметър и сега незнам какво ще се получи след като се шпаковат,дали няма да се напукат,кажете какво да ги правя
Искам и да ви помоля за някоя идея за фигорка или нещо за тъванчето на хола и трепезарията но да имате на предвид че ми е нисичко помещението сега ми е 2.60 но като направя замаска 5см. и ще падне на 2.55 което ме претиснява дали ще мога да направя нещо на тавана
А да не забравя да питам и за лентите каква за къде
предварително ви благодаря
Прикачен файл
това е скица на цялото помещение
parvi etaj.jpg (39.94 KиБ) Видяна 6551 пъти
Последна промяна от dj_krassy на пет фев 27, 2009 10:50 pm, променено общо 1 път.