Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
В момента ремонтираме спалнята и съм в голяма чуденка какъв цвят да боядисаме стените. Мислех си за 1 тъмна стена зад спалнята , а другите да са светли, но май ме страшее дали ще отцеля цвета и дали ще стои добре. Ще опитам да кача няколко снимки на стаята, ако може да ми дадете някакъв съвет?

Прикачен файл

спалня1,1.JPG
спалня1,1.JPG (32.32 KиБ) Видяна 3018 пъти
Отдясно ще има врата за тераса.

Прикачен файл

спалня2.jpg
спалня2.jpg (11.92 KиБ) Видяна 3011 пъти
А това е секцията срещу спалнята.

Прикачен файл

спалня3.jpg
спалня3.jpg (38.26 KиБ) Видяна 3007 пъти
Защо не пробваш с нещо от кафявата гама, не говоря за тъмните цветове разбира се, или цвят на праскова, нещо такова :) Мисля, че и едно хубаво бежово ще се връзва добре със спалнята.
Придържам се към мнението на devalves, само ще допълня за нещо по-постно, като цвят-бледо розово. Самата спалня, интериора е малко задължаващ и ще е добре да се придържаш, към близки тонове, за да се получи ненатрапчива цветност, а и съвместимост м/у цветовите гами.
Pisa написа:В момента ремонтираме спалнята и съм в голяма чуденка какъв цвят да боядисаме стените. Мислех си за 1 тъмна стена зад спалнята , а другите да са светли, но май ме страшее дали ще отцеля цвета и дали ще стои добре. Ще опитам да кача няколко снимки на стаята, ако може да ми дадете някакъв съвет?


Само ще боядисвате ли? Тези гипсови орнаменти, ако останат наистина според мен е добре да заложиш на нещо семпло - на мен лично розовките цветове нещо не ми допадат, но бледо беж, цвят "рязан картоф" например...
Някъде имах линк за избор на палитра, като го намеря ще го постна.

Макар като се вгледах в спалнята и шалтето, точно розово май ще пасне, а и като визия ще стане от тези спални с рюшчета и балдахини.
[quote="Pisa"] [quote]

Малиии, вие сигурно сте боядисали вече. Чак сега погледнах датата.
Наистина боядисахме преди коментарите, но благодаря все пак, поне виждам, че мненията ви съвпадат с това, което направихме. И аз не си падам много по розавото, но в предвид пердето и покривката на спалнята все пак избрах този цвят. Води се бежаво - червен. На мен лично крайния резултат ми хареса, много нежно стана. Ето да видите:

Прикачен файл

Picture 822.jpg
Picture 822.jpg (66.42 KиБ) Видяна 2661 пъти
Друг ъгъл

Прикачен файл

Picture 823.jpg
Picture 823.jpg (72.1 KиБ) Видяна 2659 пъти
И последно

Прикачен файл

Picture 824.jpg
Picture 824.jpg (99.82 KиБ) Видяна 2656 пъти

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Боядисване и Декориране”