Много ще съм ви благодарна ако можете да ми помогнете за избор на цвят на стените в кухнята. Поръчахме си червена кухня, но сега не знам какъв цвят да боядисаме стените. На всичкото отгоре реших, че ще стоят супер едни светло розови плочки на пода.   Голяма глупост, но какво да се прави.
 Голяма глупост, но какво да се прави.   

Моля ви за съвет. Много ще съм ви благодарна ако можете да ми помогнете.
  Много ще съм ви благодарна ако можете да ми помогнете.

Моля ви за съвет.
										Последна промяна от Slav4o на вт окт 03, 2006 10:59 am, променено общо 1 път.

какво съчатание може да се направи приомерно да вкараш някакви друг модел цвят плочка и да стане комбинациа от два вида плочки като се целиш да направиш някакво визуално  съчетание или един вид зрителна измама
  какво съчатание може да се направи приомерно да вкараш някакви друг модел цвят плочка и да стане комбинациа от два вида плочки като се целиш да направиш някакво визуално  съчетание или един вид зрителна измама 

Иначе кухнята ще изглежда горе долу по този начин
 Иначе кухнята ще изглежда горе долу по този начин  , а цветът на плочките е много светло розов с преливащи светли нюанси в тях.
, а цветът на плочките е много светло розов с преливащи светли нюанси в тях. 

това не е моята кухня, само ви показвам, защото моята ще е същият цвят и подобно изпълнение. Моят проблем е , че подът е със светлорозови плочки и сега не знам какъв цвят да са стените.
  това не е моята кухня, само ви показвам, защото моята ще е същият цвят и подобно изпълнение. Моят проблем е , че подът е със светлорозови плочки и сега не знам какъв цвят да са стените.   все пак това е кухня не трябвв да се натоварваш допълнително в нея а да се разтоварваш
 все пак това е кухня не трябвв да се натоварваш допълнително в нея а да се разтоварваш