задравеите нов съм във форума и искам да попитам как се сменяват халогените на пасата с два аербега на които датчиците са във бронята опасно ли е за датчиците

pini_761 написа:Здравеите пак съм аз,вече разбрах че проблема е в релето защото бушоните са здрави,крушките също а когато стигнах до релето видях че няколко релета липсват .Гнездата са номерирани ,но незнам релето на коя позиция е и какво е релето ( сигорно има някакъв номер).Имам снимка на вапросното табло но немога да якача защото нета се гаври с мене,ту го има ту го няма.И все пак благодаря!!!!!!!Винаги ще има свободни гнезда. До сега не съм попадал на VW от тези години дето всички релета да са сложени. А и за халогените май релета няма. Поне за фаровете 100% няма.
pini_761 написа:ами точно там епроблема че немога да ги пусна никак а на пръв поглет уж всичко си е на рет,но несъм сигурен за ключа маи несе дърпа или аз него правя правилно.Но ще пробвам този ключ пакепроблема, немога, несъм, несе - се пишат отделно, а не слято !
pini_761 написа:ами точно там епроблема че немога да ги пусна никак а на пръв поглет уж всичко си е на рет,но несъм сигурен за ключа маи несе дърпа или аз него правя правилно.Но ще пробвам този ключ пакТи как точно ги пускаш? Халогените по принцип трябва да работят само когато са ти включени габаритите ... демек трябва да включиш фаровете и тогава ще светнат
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: