Най - вълнуващия въпрос зимно време.
phoenix9040 - специалист
Направих малък гаф с тръбите за подово отопление.
Та понеже свършиха парите по- рано от края на строежа :) Реших да направя една стая за да мога да се пребера а не да плащам квартира. Та направих подово с тръбите с аломиниевата вложка. Залях ги и там както си му е реда. Но когато взех да редя паркета по неволя с дзегите прерязах около 1 см тръбата там където свършва замазката. Та въпроса ми е. Мога ли да спася подовото ? И съответно един ден да го ползвам без да имам ядове. Дайте акъл как да излеза от тази кофти ситуация.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Докато чакаш отговор поразкърти нежно наоколо, да ти е подготвен достъпа.
А всъщност какво правеше със зегето на пода? Ако мислеше за здравето си и си пазеше кръста от прекомерно навеждане, нямаше да се случи това!. Майтапя се де. :wink:
vanko68 - специалист
Намери някой да ти направи връзката с пресови фитинги,така ще е абсолютно сигурно. Иначе можеш да свържеш двата края с двоен адаптор,но гледай да е марков ( скъп),да не е от китайските евтинджоси,че след време протичат.
http://www.termotemp.com/PDF/Katalog.pdf - на 45 и 46 стр.
http://aquacontrol-bg.net/product/view/204.htm
kuuuuuul - майстор
Както и да го снадиш гледай после да имаш лесен достъп до местото пък ако ти се пада под някой мебел си го остави отворено.
phoenix9040 - специалист
И аз се чудя на акъла си какво правих с дзегито на земята :). (за това какво правих опитвах се уж по- лесният и бърз начин да изравня страната на ламинираният паркет до вратата). Мястото се пада точно на входа на стаята и не виждам как мога да го оставя отворено.
Като ми остане време ще снимам за да ви покажа глупоста която направих. А инче има ли и някакви силикони които мога да намацам допълнително, липила ,за да стане по здрава връзката и риска от протичане да го намаля.
rulom - модератор
Никакви силикони няма да помогнат.Най сигурно е както каза vanko68, с пресови фитинги.
И да знаеш, че ако искаш да режеш поставен ламинат се ползва малък ъгошлайф :wink:

Тема "Проблем с Подово отопление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: