• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kobutan - специалист
Изображение
Здравейте.
взех че си пуснах уиндос ъпдейтите автоматично и ми се лепна тази глупост.Търсих инфо в мрежата,изпълнявах квото пише по въпроса - свалях Remowe програмки, кракнати версии на WGA, не знам още какво, търсих в регистите winlogon и не знам още какво - не става, съобщението си остава, в контрол панел като ъпдейт не го пише.
Излиза че някаква нова версия съм лепнал на майкрософтската проверка, някой има ли идея как да го разкарам?
разбрах че ако е пиратски десктопа ставал черен като фон и се появявало прозрачно съобщение че работим с пиратския уиндос...не че е голям проблем, ама дразни...
hygro - майстор
Дезактивиране на WGA Notifications -> http://support.microsoft.com/kb/921914/
Gladiator_BG - специалист
слагаш ТОВА и забравяш за на бат Бил проверките ...
kobutan - специалист
изтеглих го от замундата, пуснах го, рестартирах....
прозорчето пак излезе.аз му давам кенсъл, не съм го пускал. сега да го пусна ли? след пускането ли да пусна валидатора от замундата?
Gladiator_BG - специалист
кое прозорче ти се е появило ... на звездата ли ?!?!?

виж ... съветвам те да си спряш ъпдейтите на уина ... не вярвам да си дотам специалист (както и аз и 99% от хората използващи Win XP) че да се възползваш от тях ...

инъче тази валидация и на мен преди време ми се появи ... но този торент който ти пратих ми свърши работа ...
Последна промяна от Gladiator_BG на вт сеп 15, 2009 8:43 pm, променено общо 1 път.
rulom - модератор
Първо инсталирай гадния ъпдейт, за да може програмката от Замунд да си свърши работата.
Дай NEXT и качи всичко, после стартирай програмката.
cvetanmu - специалист
Ако не помогне програмката от замунда пробвай с това http://www.softpedia.com/progDownload/R ... 42782.html при мен работи.
kobutan - специалист
благодаря на всички
да кажа какви ги свърших - ъпдейта не го бях инсталирал и може би затова не успявах да го махна по различните начини.
изтеглих пача от замундата, в прозореца му даваше че не открива процесите. към коментарите от замунда видях това:

1. Щракнете върху Start (Старт) и изберете Run (Изпълни).
2. В полето Open (Отвори) въведете regedit и натиснете OK.
3. В левия панел намерете следния ключ на системния регистър и щракнете върху него:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\Software\\\\Microsoft\\\\WindowsNT\\\\Current Version\\\\WPAEvents
4. В десния панел щракнете с десния бутон на мишката върху OOBETimer и натиснете Modify (Модифициране).
5. Променете поне една цифра в тази стойност, за да деактивирате Windows.
6. Щракнете върху Start (Старт) и изберете Run (Изпълни).
7. В полето Open (Отвори) въведете следната команда и натиснете OK.
%systemroot%\\system32\\oobe\\msoobe.exe /a
8. Щракнете върху Yes, I want to telephone a customer service representative to activate Windows (\\\"Да, искам да се обадя на представител на отдела за обслужване на клиенти, за да активирам Windows\\\", след което натиснете Next (Следваща).
9. Щракнете върху Change Product key (Смяна на продуктовия ключ).
10. Въведете новия продуктов ключ в полетата New key (Нов ключ) - W8VXQ-8R68K-3BHGP-V4X4M-89CBM и натиснете Update (Актуализиране).

Ако бъдете върнати към предишния прозорец, щракнете върху Remind me later (Напомни ми по-късно), след което рестартирайте компютъра.
11. Повторете стъпки 6 и 7, за да проверите дали е активиран Windows. Получавате следното съобщение:
Windows вече е активиран. Натиснете OK, за да излезете.
12. Щракнете върху OK.

компа увисна, чаках го 30 мин и го рестартирах, инсталирах ъпдейта, после пуснах пак пача от замунда, пак изписа че не открива процесите и така....друго засега не ми се е появило, нямам промени и кво съм свършил така и не разбрах.
естествено ще питам пак ако има нещо ново
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
rulom - модератор
Омешал си сериозно нещата.Трябвало е по реда на нещата да се инсталира ъпдейта, рестарт, пускане на програмката, пак рестарт и така.
Нямаш ли някой познат който да разбира от компютри ?
kobutan - специалист
от компютри дето разбират разбирачи - абе имам, ама аман от тях....
всички са разбирачи, ама накрая реших сам да се оправям :lol:
просто ми писна да си правят опити с компютъра ми или да ме мотат.
а за мешането - абсолютно си прав, но на скрин съм дал че не е инсталирано тва чудо на малкия и мекия и питах как да го оправя...
вината си е моя разбира се, какъв е резултата още не знам...

уиндоса, а и хардуера никога не са ми били интересни.
уиндоса просто го използвам като среда в която работят любимите ми програми.
  • 1
  • 2

Тема "съобщение Windows Genuine Advantage Notifications" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: