Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
goran2 - специалист
Здравейте колеги.Трябва ми тънък лист медна ламаринка.Колкото може по-тъничка почти колкото фолио.Въпросът ми е къде в София мога да си купя?
Takezo Sensey - модератор
goran2 написа:
Здравейте колеги.Трябва ми тънък лист медна ламаринка.Колкото може по-тъничка почти колкото фолио.Въпросът ми е къде в София мога да си купя?
Това не се ли казваше латунг ? :?

Карай наред по железариите, Конрад електроникс, Илиенци, Каммартон ...
LZ - специалист
Погледни тук:
http://www.astoilov96.com/
Имат склад в Дружба
CARRION - специалист
в Практикер ги има, и не само медни
goran2 - специалист
Благодаря за отговорите колеги.Практикер го посещавам често явно съм пропуснал да видя в кой раздел ги продавт!
karamundi - специалист
значи и аз да се намеся тънка ламарина колкото фолио си е чист варак използва се при иконописа а и не само а както каза Такезо латунг но е много твърд и се използва за инкрустация на дърво и метал и е с дебелина не по малко от 0.5мм ако споделиш за какво ти е може да получиш и повече отговори тука има много умни глави
goran2 - специалист
Намерих в практикер но много скъпооооооо въх :lol: Ще го ползвам за обшивка.Налага се да запуша няколко фуги върху дъски които са изложени на външни влияние.Фугите са дълги 10см.и широки 1-2мм.и тъй като се търси и декоративен ефект най-подходяща е медна ламаринка защото ще се патинира.Въпросът е да намеря на подходяща цена.
karamundi - специалист
на вторичните суровини пробва ли на гара север има и продават хората на добри цени пробвай там
goran2 - специалист
Не съм пробвал,но щом казваш ще опитам и там.Благодаря.
masterval - майстор
Щом е за обшивка, трябва да отидеш до магазина на Истра Своге. Намира се на ул. Нишава в частта от България към Дойран. Ако не са го изместили разбира се. Там има, те са производителите на медни и месингови глезотии.

Тема "От къде мога да купя медна ламаринка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: