Най - вълнуващия въпрос зимно време.
има ли хоризонтални бойлери със серпентина,защото аз никаде не мога да намеря
plamen3521 написа:
забравих да пиша,че имам хоризонтален бойлер но на ток,мога ли да му купя серпентина ида спестя малко пари,благодаря на отговрили те
crez - майстор
plamen3521 написа:
има ли хоризонтални бойлери със серпентина,защото аз никаде не мога да намеря
Eто един:http://www.tesy.com/waterheaters_bg.php ... roduct=552
alsted - майстор
Понеже форума все пак е "направи сам", ще споделя едно мое решение на въпроса: Ел. бойлер за хоризонтален монтаж, неръждаем; пробихме две дупки в долните два края на балона, прекарахме неръждаема тръба цол и четвърт и заварихме с електрожен. Работи перфектно :!:
kuuuuuul - майстор
Ако ти трябва с една серпентина има голям избор,но с две само Шишков може да прави както трябва.
шоп - майстор
Има, има
моят е 120 литра неръждаем, хоризонтален с една серпентина на елдом инвест. Купих го от Технополис.
kuuuuuul - майстор
шоп написа:
Има, има
моят е 120 литра неръждаем, хоризонтален с една серпентина на елдом инвест. Купих го от Технополис.
Чети внимателно :!:
dzireto - помощник
На Сънсистем кво им е?
kuuuuuul - майстор
За Сън систем незнам не съм ги виждал,когато търсих моя преди година единственото което беше неръждавейка беше Шишков макар че неговата изолация не е много добра.То вертикален не видях като хората освен неговите/двете серпентини една в друга и долу/ .Всички вертикални със две серпентини които са една над друга за мене са недомислица.
LazarGanev - "Велик майстор"
kuuuuuul написа:
.Всички вертикални със две серпентини които са една над друга за мене са недомислица.
Защо да са недомислица? Напротив - недомислица е серпентините да са една в друга. На всички маркови бойлери серпентините са една над друга. Каква е идеята серпентините да са една в друга?

Тема "бойлер със серпентина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: