• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
holi_jolie - помощник
Здравейте!Поздравления за сайта,невероятен е имного ми помогна за някои неща.Сега се нуждая отново от помощ но никъде не срешнак конкретна тема.Та за темата сега-искам да си купя винтоверт спрял съм се на skil 2007AA или skil 2302AA единственото което знам е ,че това е горе доло цената която мога да си позволя,а за инструмента си нямам и идея какво трябва да знам,ще го използвам в къщи за каквото дойде.Въпроса ми е кой е по добрия вариант или пък някое ново предложение и моля за малко обяснение от по вещите в темата колко време мога да го ползвам със 1 зареждане на батерията,колко е важен волтажа на батерията и въобше нещата които трябва да знам преди да избера инструмента?Още веднъж поздравления и благодаря предварително!!!
http://megashop.bg/bosch/product_info.p ... _id=600530
http://www.techno-bg.com/?town=%D0%BF%D ... 686&type=t
nextvasko - напреднал
Тази няма бърз оборот, ето ти изгодно предложение Tук и с 10% отстъпка за 170 кинта ти го носят до вратата.
velsi - Почетен майстор
Не купувай машина Скил на батерии!
holi_jolie - помощник
nextvasko за съжаление не разполагам с толкова пари.Ако имаш някакво предложение около стоте лева ще се радвам да го споделиш.
nextvasko - напреднал
velsi правилно ти е казал да не взимаш акумулаторен скил :!:

около "стоте лева" това , аз го имам перфектен е.
Успех
stefan_gb - специалист
nextvasko написа:
Тази няма бърз оборот, ето ти изгодно предложение Tук и с 10% отстъпка за 170 кинта ти го носят до вратата.
Спаркито имитират Хитачито :lol: но неуспяват.....
Въпреки че работя със господин Спарки :lol: няма по добро от Wurth BS 96 - A това е моето лично мнение.....
Стефан - майстор
Моето разбиране е следното. Ако ми трябва някаква машина за някаква дребна работа, вземам от приятели, или под наем. Но, ако ми трябва за цял живот, стискам, и си я купувам когато имам средствата. В моя инструментариум няма ментета.
holi_jolie - помощник
Благодаря на всички за отделеното време явно ще се чака за да се посъбере някой лев още и ще се купува тогава,но ако има нови идеи моля споделяйте ги.Спаркито много ми хареса но 12v??? бих искал да ми обясните важно ли е да е по-силна батерията или не например 14,4 и 18v.
Още веднъж казвам ще го ползвам в къщи но пък и не искам на 15-ят винт в пдч например да презареждам батерията. :? Още веднъж ви благодаря за съветите определено ще се вслушам в тях :wink:
housedoktor - майстор
За 12 волта не е проблем,но си вземи хубава машинка .Да отговаря наследните изисквания.Две батерии.Зарядно за 1 час.Две скорости.Регулиране силата на затягане Спирачка .Хубав патронник.Бих ти препоръчал полупрофесионалната серия на Макита .Позната е под името Maktek и Site .Вече 5 г ползвам такава на 14,4 В и е много корава,а и цената и не е висока

Прикачен файл

big_2f5666c5d855aaacd9f420cb9ceceef8.jpg
big_2f5666c5d855aaacd9f420cb9ceceef8.jpg (23.72 KиБ) Видяна 8816 пъти
tassel - специалист
А, някой може ли да каже нещо за DWT? :? Гледах едни такива винтоверти за около стотина лева.
  • 1
  • 2

Тема "Какъв винтоверт-помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: