Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ribnikolaevi - майстор
Някой да знае откъде да купя тази (или подобна) платформа?
Нарочно не пиша за какво служи. Надявам се, че хората, които знаят, ще дадат полезни мнения.

Честита Коледа и Весела Нова 2010 година!

Прикачен файл

platforma_800x600.JPG
platforma_800x600.JPG (58.02 KиБ) Видяна 2713 пъти
ribnikolaevi - майстор
Май има нужда от пояснения. Платформата е като домашна стълба, но доста по-удобно. На колелца е и може да се прибута с крак на удобната позиция. Когато обаче се натовари (човек се качи върху нея), колелцата се свиват и платформата си стъпва стабилно върху пода и не се мессти повече, докато не се разтовари (човека да слезе от нея).
piron45 - майстор
Хитро приспособление за подреждане на стока в магазин. С малко повече фантазия може да си направиш и сам. Е не е задължително да има същия фасон, но поне да изпълнява същата функция.
XpacTa - специалист
Ми принципно тея работи ги продават по разните магазини за офис принадлежности - намерих в плесио например:
Изображение
за 54 лв или
Изображение за 60

Предполагам че и по разните офис 1 и подобни ще го има.
ribnikolaevi - майстор
Много благодаря за инфото, веднага ще ги преслушам!
Бяха ми казали Метро и когато не намерих там запецнах, още повече че не знам и как да го нарека като питам, а обяснявам на продавачите разказвателно.
ribnikolaevi - майстор
piron45 написа:
Хитро приспособление за подреждане на стока в магазин. С малко повече фантазия може да си направиш и сам. Е не е задължително да има същия фасон, но поне да изпълнява същата функция.
Така, ще ми е много приятно сам да си го направя, но проблемът с времето при мен е много сериозен. Засега не мога да си позволя да си доставя това удоволствие - да си майсторя разни неща. Целта е да го купя и да го хвърля в кухнята, че жена ми с нейния ръст в комбинация с високо разположените шкафове и съдове в тях ... високият (аз) става роб на ниския (нея). Пък столовете не са най-удобното нещо, вече направи опит за самоубийство половинката (може и симулация да беше, за да ме стимулира да реша проблема), падайки/скачайки от стола :lol:.

Вече е вкъщи! Първото впечатление е:
Страхотно приспособление!

Тема "Откъде да купя тази платформа?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: