Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
freshenero - специалист
Ами това е, искам някои да ме ориентира как вьрвят цените на фигурите от гипсокартон,скрито осветление и т.н.Работя картон по принцип,но рядко клиентите искат и фигури.Бях срещал тема тук,но сега не я открих.Цените малко са тема табу тук,вьпреки че,мисля трябва да има отделна тема.Полезна както за клиентите така и за изпьлнителите.Да сьм в час.Ако може на лични
prascho - майстор
Личното ми мнение е, че цената трябва да бъде съобразена както с пазарното статукво в момента така също и с личните професионални способности на майстора. С две думи ако си на мнение, че ще направиш едно мазало по-добре не лъжи хората :) .
freshenero - специалист
Мисля че достатьчно ясно сьм задал вьпроса,и сьм наясно сьс способностите си.Пьрвото мнение с нищо не ми помага.Не напразно сьм се подписал!!!Очаквах безмислени мнения,но не мислех че ще е още пьрвото.Ако има кой да се произнесе да каже,ако ли не ще помоля модераторите за ключ.
prascho - майстор
Ще ме прощаваш, но в две изречения много умело успя да си противоречиш. Човек, който знае способностите си знае и да си ги цени. Тъй, че въпроса ти за цената на твоя труд не би трябвало да го определят сульовци и пульовци като мен, а ти самия.
svetliopi44 - Чирак...
гипскартон равна част-таван и скат с материали .....30,00 лв/м2
гипскартон-ивици по права линия с материали........10,00 лв/м`
гипскартон -ивици по дъга с материали..................15,00 лв/м`
нестандартни тавани и стени.................................. според сложност
rendo - специалист
Според сложноста според времето за изпълнение според клиента според обекта.

Ако дадеш конкретно запитване ше ти се даде конкретен отговор

Не знам ти как си смятъш трудът но да дадем следния примет
Ако трябва да се направи едно кръгче с борд и един маркуч вътре ще е една цената
Ако трябва да се направи една маргаритка на 4 нива с бордове и маркучи във всяко ниво ще е съвсем друго.

Ако за пари говорим - старите майстори с които съм работил казват така не е е важно за колко пари правиш квадрат за за колко време
да кажем при нормални обстоятелства правиш 50 лв на ден
една фигура да кажем ще ти отнеме 4 дена + тва че е нестандартно да кажем ще е 250 -300 но ако има много за шкурене например трябва да сметнеш и общака дето 2 дена ще шкури
Просто в нестандартните потъчки - не може да има стандартни цени

Тема "интересуват ме цени на фигури за ориентир" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: