Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
здравей те нов съм във форума и ми трябва малко помощ ще си правя банята а незнам нищо. Има мн. ''мойстори''които гледат да ти вземат парите.Ако може молко инфо какви плочки лепило итака ..........
Благодаря предварително.
сола 180 - специалист
Ми кажи кво искаш.От къде си.Колко ти е бюджета. За какъв апартамент става въпрос.....

Тук няма гадатели.......
Последна промяна от сола 180 на нед яну 10, 2010 11:56 pm, променено общо 1 път.
Доста трудоемка задача :))) но щом си решил действаш смело Ще ти разкажа аз през какво минах като правих ремонт на банята
1. Влизаш в банята оглеждаш я и решаваш дали ще къртиш старите плочки или ще лепиш върху тях. Препоръчително е да махнеш старите ако има такива. Тук възниква и втория проблем пада много боклук иска изхвърляне, прах, превоз на боклука до сметището и т.н. След това е задължително подмяна на водопроводите за чиста и мръсна вода. Следва измазване на стените с хоросан. До тук с подготовкта на помещението (евентуално могат да възникнат и още някои неща като подмяна и на електроинсталация, пускане на кабели за ново осветление и др.) За плочките ....каквито си харесаш...молиш се първо да излязат хубава партида. Казвам това защото банята ми е с български плочки на КАИ (около 18лв кв.м) а тоалетната ми е с испански (не помня на каква фирма бяха 39лв кв.м) и испанските и българските бяха криви. Лепилото което купих бе Теразид Флекс (засега не са паднали :))))) ). За банята бях отделил по груби мои сметки 2500лв, излезе 4000. просто се подготви за непредвидени разходи в големи размери. :))) И аз като теб не знаех нищо и се впуснах в такъв ремонт правих груби сметки само за плочки, лепило, панел и майстор. След това изникнаха декоративни плочки , лайсни, хънтър, мивка, огледало, сифони, смесител за мивката, и още и още. Успех.

Тема "нова баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: