Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
rum_sz - специалист
Този красавец е при мен в работилницата.Но аз нищо не разбирам от гледането на лимони.По колко пъти трябва да се полива? Цъфти постоянно но сега няма пчели.Днеска му жужих като пчела три четри минути но нямаше ефект :) Помагайте благодаря предварително

Прикачен файл

P2090025.JPG
P2090025.JPG (66.52 KиБ) Видяна 5692 пъти
svetliopi44 - Чирак...
rum_sz написа:
Днеска му жужих като пчела три четри минути но нямаше ефект :)

:lol: E Как бе колега , я виж какви лЕмони е дал ... :wink:
ArturDent - Почти Безобиден
Пчелите успешно се заместват от клечки за почистване на уши.
Вземаш една такава и почваш да тикаш във всяко цветче за да може да се опраши. То пък и да има пчели - вероятността да намерят друго лимоново дръвче в региона е .....
sspoko - специалист
Напролет ако имаш възможност е хубаво да го изнесеш на вън. Всяка година пролетно време го вадиш от съдът в които е засят и изрязваш една трета от корените после обратно в съксията и добавяш пръст хубаво надругата година следващата една третаи така нататък.
rum_sz - специалист
Днеска го опраших :-D

Тези лимони да започвам ли да ги ям и по какво се познават узрелите.Защото вчера откъснах един и доста е кисел имаше малко зелено по него.Ама в каната с вино имаше много приятна миризма :razz:
sspoko - специалист
Ако не го откъснеш когато пожълтее след това пак променя цветът към зелено после пак жълто но вече трупа само кора.
2betrendy - специалист
rum_sz завидях ти за лимона като го видях на снимката! И колко много лимони има.... БРАВО! :2thumbs:
ArturDent - Почти Безобиден
Когато живота ти предложи кисел лимон - направи си лимонада... :-D
rum_sz - специалист
2betrendy написа:
rum_sz завидях ти за лимона като го видях на снимката! И колко много лимони има.... БРАВО! :2thumbs:

Да не вземеш нещо да го урчасаш. Я бързо плуй трипъти :)
rum_sz - специалист
До тук добре.А колко пъти да го поливам.Защото един от месните абуригени от селото ми каза че през зимата не се поливали.Имали нещо вярно в това.Защото до сега редовно си го поливам.Вярно ли е че трябва да слагам железни стружки в пръста.

Тема "Лимон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: