От мобилни телефони до цифрови камери
Gladiator_BG - специалист
днес се здобих с това CD ... знам че за марката нипон мненията почти на 100% са негативни но все пак на харизан кон .. знаете поговорката ...
веднага сложих autocd-то в колата но се оказа че не чете дисковете (никакви) и не иска да подкара музика от USB-то ... както и да е майната им на дисковете ... имам няколко флашки по 1Gb из нас и мога много песни да си запиша на тях ... но проблема е че като вкарам флашката в USB входа - засича я ... но след 4-5 секунди ми изписва ERROR-12
та какво чудо е тая грешка 12 и как би могла да се оправи ...
Mc Queen - специалист
Колега,
Аз имам плеяр Sony. И на мен ми излизаше подобна грешка. (Не помя дали беше 12 или нещо друго).
Та, проблема ми излезна, че MP3-ките ги бях прехвърлил на флашката под Linux - Ubuntu.
Същите песни , но прехвълени под Windows си свирят без грешка.
Не съм много сигурен, ама май има няколко вида MP3.
Провери в книжката на CD-то, от кои вид чете.
книжката не е при мене и най вероятно е в предишния собственик на колата от която е свален плеъра ... в нета нищо не намерих за този модел .. MP3-йките съм ги качил от windows ...
занесох плеъра на техник който се занимава с CAR AUDIO и той каза че най вероятно е в някакъв чип и т.н. ... в понеделник вечер трябва да ида да си го взема и ще споделя после каква му е била болката на това плеърче ...
разпознава диска ... и флашките които му пъхам ... но неиска да ги възпроизведе и показва грешка ...
Проблема на нипона си остана НЕрешен ... в сервиза ми казаха за някакъв чип който струвал към 20 лв .. и още толкова за ремонт ...
40 лв за тоя умрял нипон не давам ...
имаше колеги които се интересуваха за тазвитието на темата и за това пиша какво съм направил ...
между другото ще продавам стария плеър ...
кенууд маска ... ма чете само CD ... MP3 - не

Тема "Car Audio NIPPON AX-7501USB ... ERROR-12" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: