Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
eng.Dimitrov - помощник
Дистанционното ми отказа да работи. При положение че покритието на гумените бутони се износи какво мога да направя за да го възтановя или някоя друга хитринка ако знаете кажете че ми омръзна да копувам дистанционни през 6-7 месеца.
didoniad13 - напреднал
Залепяш домакинско фолио отрязано с перфоратор върху гумичките и имаш вечно систанционно :o успех
torbalan - Дървен философ
или план Б - срещу 13 лева си купуваш ново.... вероятно и по-евтини може да се намерят ;)
eng.Dimitrov - помощник
Ами с какво лепило ще стане според вас, защото пробвах с канаколит но падат. Пробвали ли сте вие от свой собствен опит да кажете че става.
trix - специалист
това дистанционно е рядко некачествено,понеже и най евтините издържат повече,така че си купи ново
velsi - Почетен майстор
eng.Dimitrov написа:
Ами с какво лепило ще стане според вас, защото пробвах с канаколит но падат. Пробвали ли сте вие от свой собствен опит да кажете че става.
Ползвай станиола от кутия цигари. Той има хартия от едната страна и залепва по-добре. За лепило пробвай с българското "Прома". Мисля, че е подходящо за тази цел.
eng.Dimitrov - помощник
Благодаря колеги за бързите отговори ще пробвам със станиол от цигари дано да се получи. Ще ви кажа какво се е получило.
Nimi - специалист
Става успешно със забиване на скоба от кабел в гумата. Две на кръст издържат дълго време.
rum_sz - специалист
Куписи едно качествено дистанционо.Защото всичко съм пробвал. просто не си струват нервите,разликата е 7 - 8 лева
pavka - специалист
velsi написа:
eng.Dimitrov написа:
Ползвай станиола от кутия цигари. Той има хартия от едната страна и залепва по-добре. За лепило пробвай с българското "Прома". Мисля, че е подходящо за тази цел.
Продължавам

1.Почисти платката - измиване с вода,веро и четка за зъби.
/подсушава се със сушоар/
натрупването на мазнини понякога пречи
2.Аз съм лепила този станиол с белтък от яйце
3.Замислям се дали от това е проблема - толкова бързо да
се "изтърка" графита на копчетата.
/понякога от изтърване се разсипва кварца ,но показтел за това
е ,че на никоя функция не работи дистанционното/

Тема "Ремонт на дистанционно за телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: