Всичко за дърводелството
новия12 - специалист
привет колеги... искам да поръчам изработване на трикрилен гардероб с височина около 220 см - спалня 160-200 по възможност с механизъм за повдигане на матрака - нещо като тоалетка с две чекмеджета и с огледало зад нея и две нощни шкафчета... в пловдив всички купуват плоскостите от фирма съливер ...преди месец ваш колега ми прави кухнята но не е в българия ... моля за вашите оферти и предложения ...от пловдив съм.. за предпочита е да сте от региона тъи като преди това жена ми МНОГО ще поиска да види работата ви.. :) благодаря ви предварително...
konak4iev - специалист
здрасти мисля че мога да съм ти полезен имам работилница ако искаш пиши на лс телефона си да чуем и разберем за какви материали става въпрос и уточним точна цена
shadowman - майстор
Ползвал съм услугите на Съливер навремето и се радвам, че спрях. При тях всичко може да се случи щото минават нещата през 2-3 ръце, понякога и канта бъркат и детайлите им криви.
DTIvanov - специалист
Ако все още търсите, пишете ми на лични. Имаме изпълнени доста неща от този тип, можем да бъдем от полза.
Поздрави!
Петрво - напреднал
еее жалко,че не съм от Пловдив да ти драсна едно хубаво проектче и да те обзаведеме :sad:

Тема "ТЪРСЯ МЕБЕЛИСТ ЗА ПОРЪЧКА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: