BALKY - специалист
Здравейте майстори, може ли някой да ми каже колко горе-долу излиза цената на материалите(всичко необходимо за монтаж) за кв.метър. И как върви цената за работа?
Предварително благодаря !!
vladimury - специалист
за материали можеш да провериш тук http://www.rivagips.com/ цените се ядват, а за работа, в повечето сайтове си има цени - това са моите httr://www.gipsokartonjiite.hit.bg
Pooh - майстор
Цена на какво? Преградна стена, обшивка, таван? Всяко от изброените има по няколко подвида. Изписано е достатъчно, но ако конкретизираш въпроса, може и да получиш отговор ... поне за материалите, цените на труд не се коментират освен на лични.
Стефан - майстор
Pooh написа:
...цените на труд не се коментират освен на лични.
Интересно защо цените на труд да не се коментират? Все пак, тоя форум се посещава от една шепа фирмаджии, и от няколко хиляди човека, които се нуждаят от услугата ви. И още толкова, от хора, които сами си правят нещата. Нима мислите, че като държите на високи цени, и се самозалъгвате с това, ще спечелите? Аз лично се съмнявам. :? И то в тая криза :lol: Вероятно знаете кой изплува по време на някакво природно бедствие, или някакво човешко нещастие?
Pooh - майстор
Защото не се толерира от Модераторският екип. Поне аз бях предупреден още първите дни, когато задавах подобни въпроси. :wink:
По отношение на високите цени ... дай по-добре, да не почваме спора, а?
simeonov_74 - специалист
BALKY написа:
Здравейте майстори, може ли някой да ми каже колко горе-долу излиза цената на материалите(всичко необходимо за монтаж) за кв.метър. И как върви цената за работа?
Предварително благодаря !!
Цената на материала може да варира в зависимост откъде купуваш. Скоро ми се наложи да калкулирам с примерни цени на квадрат колко излиза материала и сметките ми показаха 12.90+ мин. вата. Но както казах това е много относително тъй като цените са различни по различните магазини. Отосно за цената на труд няма да коментирам, понеже и там ситуацията е същата много майстори, много цени
Стефан - майстор
Нали знаеш, че в спора се ражда истината. Бил си предупреден, защото така им изнася - нали и някои от тях са фирмаджии, занимаващи се с тая материя. :lol:
Pooh - майстор
Ами виж сега, опитвам се да спазвам мотото на форума "Направи си сам" и предпочитам да давам съвети, а за работа се пазаря извън масовите теми.
А това кой с какво се изхранва ... няма проблем - има достатъчно място под слънцето. :wink:
ivanovrg - специалист
цените за труд в различните населени места са различни
най добре си пазари цените за труд и материяли заедно(крайна цена)
като можеш да си кажеш и изискванията за материалите(марка)

но преди всичко оточни какво точно ще се прави

Тема "ГК Цени ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: