Здравейте, реших да си сложа сам саморазливна замазка (да се надяваме да не съм сбъркал
,аматьор съм но обичам да си ремонтирам чат-пат ) но човек се учи докато е жив ... почистих и грундирах с С200 пода да го подготвя за замазката ... но се чудя от къде да почна ...
зная че от най далечния ъгъл но при мен далечни ъгли колкото искаш
(значи на снимката всичко което е в светло жълто трябва да е в замазка !!!) от детската стая ли да почна ... от спалнята ли ... а и трябва да изляза през вратата все пак ... ! Направих си саморъчни обувки с пирони отдолу за да мога ако се наложи да минавам върху замазката ... Ще съм благодарен за всеки съвет даден ми по темата
И още един въпрос, взех си и мече със шипове ...за обезвъздушаване - та въпросът ми е кога да го ползвам - успоредно със заливането на замазката или когато примерно стаята е готова ... но ме притеснява че пространството е много ,а времето за съхнене на сместта кратко
!!!
Благодаря предварително за съдействието !!!

И още един въпрос, взех си и мече със шипове ...за обезвъздушаване - та въпросът ми е кога да го ползвам - успоредно със заливането на замазката или когато примерно стаята е готова ... но ме притеснява че пространството е много ,а времето за съхнене на сместта кратко

Благодаря предварително за съдействието !!!

Прикачен файл
samorazl zamaz resize.jpg (42.6 KиБ) Видяна 12618 пъти