• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Армагедон - специалист
Търся бърз и компетентен отговор - каква е нормалната цена на шлайфането на паркет ( без лакирането ) ?

Доуточняващи подробности:
- Населено място - Пловдив; (или с подобен "калибър")
- Квадратура - 20;
- няма нужда от пренареждане:

Моля да отговарят хора занимаващи се с конкретната операция или скоро ползвали същата услуга !!!
viko01 - специалист
100 лв.е нормална
Армагедон - специалист
след шлайфането се появиха тук - там фуги :| с какво се запълват :?: знам , че има писано из нета, но предпочитам да се опра на опита ви :!: :!:
viko01 - специалист
с ц200 и ситния прах от цикленето или кит за дърво
Армагедон - специалист
viko01 благодаря за съветите ти :supz: мисля, че с С 200 и праха ще стане по-добре, защото едва ли ще намеря кит с точният цвят. Колко време ще съхне фугиращата смес :?:
ebahti - майстор
требва да съхне поне 4,5 часа за да може да се шкури,амаа тая операция е требвало да я направиш преди цикленето
Армагедон - специалист
да, ама "лъснаха" след шлайфането :idea:
новия12 - специалист
привет колега ... аз правих същата операция... понеже не съм в час с паркетите викнах момче което само ми изцикли и фугира...от фугирането ми остана в една тубичка течност дето момчето я смесваше с праха... обади ми се ако не си приключил ... ЩЕ ТИ ПОДАРЯ ТОВА КОЕТО МИ ОСТАНА... от пловдив съм...
Армагедон - специалист
мерси ама го "омазах " вече
професионал - специалист
Следващия път използвай за фугиране безцветната смола "Sirka'' или "Zirka" (по-скоро първото),смесена пак със ситна дървесна прах от циклене.Тази смола стяга бързо и позволява,докато майстора цикли да речем в единия край,ти да фугираш в другия.Тя е направена специално за тази работа. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Търся бърз и компетентен отговор....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: