• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
25th Hour - специалист
Поради несъобразителност на майстора / да не употребявам други изрази/ търся сервизна вратичка 25 х 25 см. Има ли такова животно, защото аз намирам само 25 х 30 30 х 30 и.т.н...

Благодаря предварително...
25th Hour - специалист
И на майстор... 25 лева квадрата му плащах тогава.....
ozimen - специалист
ДА беше казал на майстора какъв отвор да ти остави,а не да го оплюваш.Мисля ,че има твоя размер, но и да го няма за такова нещо винаги може да се импровизира нещо.Успех. :2thumbs:
25th Hour - специалист
Ами сигурно съм му казал още преди да започне, след като взех най-нормална 25 х 30 см, но има хора, които не слушат като им се говори.

Той беше глобен, но проблема е на лице. Импровизирах с някакви пластмасови капаци за отдушници, които имат такива размери, но първо не ми харесва, второ водомерите са близко до душа и с тоя капак не е работа....

Ще съм благодарен на информация или някакво прилично решение направи си сам...
jekasus - майстор
Трудно ли е да резнеш отвора за 25х30 см ?
25th Hour - специалист
Да трудно е защото аз ще направя беля- това е сигурно....

Плочките са върху конструкция гипскартон, има отдолу теракол нали и ще стане........ мани мани
ebahti - майстор
точно за 2мин. работа- с малка флекса и диск неметал........е без пепел нема да мине
25th Hour - специалист
Бе човеко :-D ти разбираш ли, че двете ръце са леви....
ozimen - специалист
Щом водомерите ти са близо до душа тези капаци ги отпиши. :warn: Не изолират срещу вода добре. :? Пак трябва импровизация или някое по скъпо решение.... :wallbash:
сола 180 - специалист
И аз навремето поради невнимание бях допуснал абсолютно същата грешка.Колегата ти го е написал флекса,тънко дискче неметал и си ти.Обаче щом ръцете не те слушат незнам.Абе няма ли някой съсед,роднина, приятел... :? всички които познаваш ли не са виждали флекс??
В края на краищата извикай майстора да свърши тая работа.
  • 1
  • 2

Тема "Сервизна вратичка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: