Всички въпроси за вилата.
Здравейте,имам проблем...Имам къща с двор около 200кв в момента е с райграс и бурени,в къщата не се живее по 2 дни месечно и не се подържа двора,затова решихме да го направим с настилка,ако знаете да споделите най-евтиният варянт и какви са стъпките.Благодаря предварително :)
Най-ефтино е да завъдите пернати. Съотношението между кокошки, гъски, патици и пуйки както и общия брой на птиците сами ще решите.

Бурен няма да поникне. Всичко ще е приятно отъпкано и в същото време леко разровено на места от кокошките, но пък те са тези които най-много допринасят за тоталното изкореняване на всякакъв вид тревисти растения.

Винаги ще има пресни яйца. Ще има и прясно птиче месо изключително подходящо за консервиране в буркани за зимата, както и за приготвяне по всяко време на салмури, супички или ястия с птиче месо на фурна.

И нека не забравяме добива на гъша мас, която е изключително подходяща за мазане на обувки от естествена кожа през мокрите сезони правейки обувката непромокаема.
И пух за възглавници. :-D
Да. Най-вече от гъските.

п.п. Ако му се знимава с гушене може да изкара деликатесен гъши дроб. От патиците пак става, но гъшия си е гъши.
Примерна идея с някакъв инертен материал - филц, чакъл или нещо такова, което да разстелиш. Цената е около 6-8лв без ДДС за тон. За да не ти избиват треволяци отдолу можеш да застелиш преди полагането на инертният материал с парчета стар непотребен балатум, плътен найлон и сходни. За водата не се притеснявай -тя винаги си намира начин от къде да "избяга"
успехи!

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Всичко за вилата”