• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
lubo55 - помощник
Здравейте абе тези басейнчета надуваеми ли са сглобяеми ли са някой може ли да сподели
http://www.lovelylingfield.com/images/i ... _set_s.jpg
Последна промяна от lubo55 на нед юни 06, 2010 9:19 pm, променено общо 1 път.
Армагедон - специалист
Аз не съм чувал за " сглабящи " :roll:
lubo55 - помощник
Армагедон написа:
Аз не съм чувал за " сглабящи " :roll:
как не си чувал има такива въпроса е тези какви са
пс знам какво имаш впредвид
pavkatay - майстор
точно такъв си купих днес . без помпа, но тя се продава и отделно(сумарно цената е същата). надуваем е. не съм го разпъвал още, но като гонаправя ще пиша.моят размер е 240х63, по-малък езащото аз едва ли щегоползвам, а сина и племенницата
lubo55 - помощник
pavkatay написа:
точно такъв си купих днес . без помпа, но тя се продава и отделно(сумарно цената е същата). надуваем е. не съм го разпъвал още, но като гонаправя ще пиша.моят размер е 240х63, по-малък езащото аз едва ли щегоползвам, а сина и племенницата
много ще съм ти благодарен като го разпънеш да пратиш малко инфо как се държи и така нататък
стените надуваеми ли са и дъното понеже знам че само отстрани горната част е надуваема
има ли изходи за филтър източване за филтър ли какво беше защото никъде не намерих информация
bayan - специалист
от страни всичко е надуваемо шази марка е най доброта на пазара поне в българия но ако намериш и тяхно лепило си вземи няколко че трудно се намира апък друго не го лепи
lubo55 - помощник
bayan написа:
от страни всичко е надуваемо шази марка е най доброта на пазара поне в българия но ако намериш и тяхно лепило си вземи няколко че трудно се намира апък друго не го лепи
аз до колкото знам надува се само тераската така да го нарека отгоре
http://picbg.net/img.php?file=f8cd29f046e13a44.jpg това
а самите стени на басейна се изправяли сами като се надуе влизаш вътре и го отформяш придърпаш и сами се изправят :?
pavkatay - майстор
bayan написа:
това с лепилото ме заинтересува. днес като го купих отворих кутията и там имаше плик с указания за употреба. в него имаше упътване за ремонт(лепене) и три парчета от различните материи ,които са ползвани при изработката. реших,че не са сложили лепилото в моя кашон,но явно е практика. ако евентуално ми се случи откъде мога да тъся лепило.
lubo55 - помощник
pavka ще ми отговориш ли на горния пост :|
pavkatay - майстор
да, ама когато имам инфо. не съм го разгъвал. само го извадих от кашона да видя каквоима вътре. може би тази седмица ще го монтирам в работно положение и както обещах ще пиша :) . ако се забавя с писането то ще е защото не съм имал време да стигна до басейна, а и още е рано за къпане на двора.
  • 1
  • 2

Тема "Питане За Басейн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: