• 1
  • 2
Вашето лично помещение
Здравейте , търся идеи за спалня.Прилагам 3д картинки.Искам нещо подобно да се получи.Ако някой има идеи или подобни снимки ще бъдя много благодарен!

Прикачен файл

4.jpg
Поиграх си с програмата и вижте колко хубаво се получи, когато колоните са овални.Но за съжаление при мен няма възможност да се получи (заради комина)
4.jpg (21.14 KиБ) Видяна 19806 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (24.51 KиБ) Видяна 19806 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (51.39 KиБ) Видяна 19806 пъти

Прикачен файл

1.jpg
Колоните ги правя защото вляво трябва да скрия комински тела.Колоната в дясно може би да е с ниши.
1.jpg (56.37 KиБ) Видяна 19806 пъти
Emerald - модератор
Търсиш идеи за спалнята или искаш да чуеш мнение за това, което си направила?
Emerald написа:
Търсиш идеи за спалнята или искаш да чуеш мнение за това, което си направила?
Опа , аз съм М.Не търся мнение , а по-скоро подобни реални снимки от които може да се вземат и други идеи.
Emerald - модератор
Не знам какво точно искаш да му е подобното -това си е твоя идея, защо мислиш че някой вече трябва да го е правил по същия начин?
Извинявай, но...къде са ти шкафчетата и защо мястото където трябва да ти е будилника и книжката, трябва да заемаш в никому ненужни гипсови колони? Липсва ти и локално осветление.

Колкото и невероятно да е, но все пак попаднах на подобно. :lol: Прилича си по гипсокартонените колони, въпреки, че в истинския вариант те са доста по-практични.

Изображение
Emerald - модератор
Съжалявам ако съм те засегнала! Опитах да помогна, но вероятно бях малко по-язвителна и би могло зле да се изтълкува.

Предлагам да спреш със заплахите и да си бъдем взаимно полезни!
Rockwalll - специалист
Emerald - аз съм Рокуол изкуствения камък - с комисионната - нали си наш агент

Честно да си кажа спалнята с тухличките най-много ми допадна - нещо гипсокартоните не са ми много релефни и топли.

Виж за офиси и таване са ми екстра - ама за цяла спалня ...

по списанията има доста снимки на спални с изкуствен камък и тухли -

А колкото за рекламата - писах ама нищо и не получих като отговор. Пишете ми на rockwall@abv.bg
PolinaC - напреднал
Моля ако можете къжете къде да намеря и да си работя с нея. Омръзна ми фирми да ми вземат пари да си пробутват боклуците!
Emerald - модератор
shiva58 написа:
Моля ако можете къжете къде да намеря и да си работя с нея. Омръзна ми фирми да ми вземат пари да си пробутват боклуците!
Дизайн не се прави с програма. Програмите са само за визуализация на това, което си измислил сам.
  • 1
  • 2

Тема "Търся идеи за спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: