Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
flasher - помощник
някой правил ли е нещо с тухли голям формат.
http://www.hispalambg.com/

изглеждат интересни и доста бързи за работа
на сайта има информация за двоен зид посредата с изолация с такива тухли

някой разбиращ може ли да погледне и да даде мнение

благодаря
ebahti - майстор
Такива туГли зидахме у франция вместо да слагаме гипсокартон......зидат се със спецялно лепило което стяга бързо(почти като гипс), играчка си е ,требва да му фанеш цаката-трудно се отвесират щото са тесни и мн. мърдат-то и затова се зидат с такова лепило.Абе мразя ги... :evil:
stivemaster - майстор
Не съм правил нищо все още с тях ,но гледах демонстрация и съм много впечатлен.За да оцениш напълно нещо трябва все пак да го познаваш отчасти поне ,но се оказва че в някои случаи може да се довериш и на сертификационните агенции по Европа .Оказва че са производителя в Испания е спечелил хиляда награди с тях и има сертификат за абсолютно всичко ,за което е могъл да измисли че превъзхожда конкуренцията.Ако не е верно нали знаете какво следва при тях , не като тук да си го премести и готово.Така че освен че работата с тях очевидно спори много ,може би са и много добър избор като материал.Да можеше да ми хвърлят и някой лев за хвалбата.......
kaktys - напреднал
nai na kraia da ima neshto istinsko v BG.Tyhlite sa strahotni, 7godini sam rabotil s tiah v ESPAÑA i moga da vi garantiram che niamat i mm otklonenie ot obiavenite razmeri.Dobar zidar naistina moje da zida do 100mkv na den.Sega ostava da vnesat i dobri tyhli za fasadna zidaria za da ima i vBG kachestveno stroitelstvo.
flasher - помощник
kaktys написа:
nai na kraia da ima neshto istinsko v BG.Tyhlite sa strahotni, 7godini sam rabotil s tiah v ESPAÑA i moga da vi garantiram che niamat i mm otklonenie ot obiavenite razmeri.Dobar zidar naistina moje da zida do 100mkv na den.Sega ostava da vnesat i dobri tyhli za fasadna zidaria za da ima i vBG kachestveno stroitelstvo.
ти направо пишеш все едно ги внасяш :)

пиши на кирилица че много трудно се чете иначе
kaktys - напреднал
де да имах този касмет.Ако си решил да правиш нешто с тези тухли ниама да сбаркаш

Тема "Тухли голям формат хиспалано" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: