Здравейте колеги!
Може ли някой да ми каже, какъв сифон е най-добре да се използва за отводняване на плосък покрив. Благодаря!

Може ли някой да ми каже, какъв сифон е най-добре да се използва за отводняване на плосък покрив. Благодаря!

Другите са някакви пластмасови, но ми се струва, че не са за тази цел. Смятам да махам всичко до плоча и да го правя покрива наново. Ти, не прави ли преди време такъв покрив? Какви изолации ползва?
  Другите са някакви пластмасови, но ми се струва, че не са за тази цел. Смятам да махам всичко до плоча и да го правя покрива наново. Ти, не прави ли преди време такъв покрив? Какви изолации ползва?   Колко излиза за 1кв.м. на две ръце? Какъв е този твърд стиропор? На мен ми предложиха следния вариант - два слоя черна книга без посипка направо за плочата, XPS за топло изолация, два пласта найлон, армировъчна мрежа, замазка, плочки.
  Колко излиза за 1кв.м. на две ръце? Какъв е този твърд стиропор? На мен ми предложиха следния вариант - два слоя черна книга без посипка направо за плочата, XPS за топло изолация, два пласта найлон, армировъчна мрежа, замазка, плочки.