Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
kolonal - специалист
Това е последното ми произведение, което поставих в домашната механа. Като цяло тези неща НЕ ми се отдават и за това реших да се похваля.

1.Задно колело от волска кола, поне на 100 години, подарък от един възрастен човек от село Манастирище.
2.Свещи-12 броя.
3.Два метра дебел синджир, че бая тежи.

Дано ви хареса:

http://prikachi.com/images.php?images/442/2476442G.jpg
asen4o - специалист
супер е станало
romanpm - майстор
Че е хубаво за битовка няма спор , супер е ! :2thumbs: Но няма ли да клепат тия свещи :?
kolonal - специалист
romanpm написа:
Че е хубаво за битовка няма спор , супер е ! :2thumbs: Но няма ли да клепат тия свещи :?
Това наистина е проблем, но ще го реша тези дни. Някой ако знае къде продават такива чашки може да сподели, а ако ли не ще трябва да си правя, но за сега нямам идея как.
kolonal написа:
Това е последното ми произведение, което поставих в домашната механа. Като цяло тези неща НЕ ми се отдават и за това реших да се похваля.

1.Задно колело от волска кола, поне на 100 години, подарък от един възрастен човек от село Манастирище.
2.Свещи-12 броя.
3.Два метра дебел синджир, че бая тежи.

Дано ви хареса:

http://prikachi.com/images.php?images/442/2476442G.jpg
Че е хубаво спор няма.Ама я се замисли прадядо ти дали щеше да закачи колелото от каруцата по този начин на тавана.Нещо като джанта от лада с 30 ватови крушки стои.
kolonal - специалист
moleks написа:

Че е хубаво спор няма.Ама я се замисли прадядо ти дали щеше да закачи колелото от каруцата по този начин на тавана.Нещо като джанта от лада с 30 ватови крушки стои.
Колега, аз не съм виновен, че времената се променят и волските коли са излезли, кажи-речи, на 99% от употреба. А и колелото отдавна е стояло без да се употребява и вече дори и за резервна "гума" на някоя, все още действаща, талига не става. Това колело наистина е служило на хората години наред и мисля, че това е естествено продължение на "живота" му. По-добре ли щеше да е, ако дървото бях изгорил, а желязото предал на вторични?! Нищо чудно, когато след 100 години колите са на изчезване, а движението се осигурява с летателни средства-примерно, на тавана някой наш наследник да си закачи именно джанта от Лада. Тогава пак ще се появи някой, който ще го попита не е ли кич това и ще му даде пример с перка от реактивен двигател за космически кораб за полилей и вместо 100 ватови крушки-прожектори с никога неугасващи светлинни носители захранвани с ядрено гориво. После, след още 100 години, ще се появи друг, който ще попита.....

П.С. Това в кръга на майтапа, не се заяждам. Просто така ми хареса и се опитах да разнообразя малко начините за използване на този вид колела, а именно закачени на стени.
Армагедон - специалист
Въпрос на вкус....и мен ме кефи ( даже ти завиждам малко :cry: ) И аз изнамерих едно колело, ама като казах на жената какво съм решил.......
:sex: и проекта си остана в зародиш :| :|

Тема "Един вид полилей-свещник." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: