Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
quietmadness - специалист
Удисах си на акъла както се казва и си купих два сифона на HL с Primus затвор. Омръзна ми 30 години да ми смърди и канализацията да допринася за ароматизация на атмосферата.
Та въпросните сифони имат една голяма периферия - фланец за хидроизолация, ето снимка
Изображение
Е те тая периферия се чудя де да я позиционирам между подовата замазка и лепилото за плочки или в самата замазка да я бетонирам (к'ва ти замазка ще е плоча направо, щото е на 1-ви етаж и отдолу има чакъл и пясък)
Слагало се уплътнителна гарнитура, но когато обикновенно имаш хидроизолация с топлоизолация. При мен таквиз екстри нема са появят скоро, а гарнитурата (тази за "мазани" замазки, както пише) струва почти колкото сифона, така че .......
Малко ме притеснява да сложа тази периферия м/у бетона и плочките, тъй като е пластмасова, да не вземе да подаде с времето. Заради такива течове около сифоните разбих банята, че ми отиде гардероба в спалнята.
Дайте акъл как да действам? Някой слагал ли е такива?
ivcho_82 - специалист
Аз доколкото знам, периферията трябва да е наравно със замазката, или малко по-ниско от нея. За мазана хидроизолация не ти трябва нищо повече, просто като мажеш замазката, замазваш и периферията на сифона.
quietmadness - специалист
Благодарско за отговорите!!!
Почвам да целя височините.

Тема "Малко помощ за монтиране на сифон HL?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: