Напишете въпрос свързан със санирането.
stz
Сложиха ми дограмата алуминиева с Ка стъкло като стъклото гледа към улицата :sad: а бялото стъкло е към сспалнята :sad: поне така си мисля защото лепенките са от външната страна и гледат към улицата ! та искам да попитам какъв ще е проблема ако си остане така както е в момента или задължително трябва да се обраща :cry:
toni_g79 - специалист
stz написа:
Сложиха ми дограмата алуминиева с Ка стъкло като стъклото гледа към улицата :sad: а бялото стъкло е към сспалнята :sad: поне така си мисля защото лепенките са от външната страна и гледат към улицата ! та искам да попитам какъв ще е проблема ако си остане така както е в момента или задължително трябва да се обраща :cry:
До колкото знам,лепенките се слагат от вътрешната страна.Обади се не фирмата и им кажи за проблема,да си го оправят.Няма нищо лошо в това да си потърсиш правата.Може пък политиката на фирмата е да слагат лепенките от външната страна(което не ми се вярва).
pavkatay - майстор
С тази алуминиева дограма според мен както и де е сложено стъклото е все тая.
А лепенките може и отстрани на пакета да са сложени. Ка-стъклото се маркира по някакъв начин или ако са по-опитни хората се разпознава лесно. Аз винаги държа да ми го маркират стъкларите,защото в по-мрачен ден или на мръкване се затруднявам да го различа.
Takezo Sensey - модератор
toni_g79 написа:
До колкото знам,лепенките се слагат от вътрешната страна.
Това не винаги е тъй, така че не вЕрвай много на тези неща.

stz, потърси тези които са ти я сложили да ти обяснят кое как и защо е .
Малко вероятно е да са направили такава груба грешка, вЕрвай ми !
toni_g79 - специалист
Takezo Sensey написа:
toni_g79 написа:
До колкото знам,лепенките се слагат от вътрешната страна.
Това не винаги е тъй, така че не вЕрвай много на тези неща.

stz, потърси тези които са ти я сложили да ти обяснят кое как и защо е .
Малко вероятно е да са направили такава груба грешка, вЕрвай ми !
на моята дограма поне беше така,ама и аз не вервам и се подсигурих с номера със запалката ;)А за грешки,винаги е възможно,най добре е на истина да си приказва с тях,както го посъветвахме!!
pavkatay - майстор
Takezo Sensey написа:
.......Малко вероятно е да са направили такава груба грешка, вЕрвай ми !
Принципно е малко вероятно,особено в настоящия момент,когато некадърните са съкратени, НО....
Вчера бях при клиенти за обсъждане на проект и те ме разведоха из апартамента да ми се оплачат- криво монтирани каси на плъзгащи врати от голяма фирма с,която си партнираме-поправима грешка и ще бъде отстранена.
А един от другите проблеми беше,че отдолу,като погледнат остъклена тераса със стъклопакети с мултифункционално стъкло изглеждат различно.Терасата е правена от никому неизвестен производител като мен. Погледнах пакетите-ами то си пише с маркер:'4с.' -на двата пакета отвън,на третия отвътре. Единия стъклопакет е монтиран впоследствие,защото не му направили отвор за комина на газовото котле и за целта сваляли долния(не знам защо) и са ги обърнали и двата наобратно. Най-вероятно е монтиран като Ка-стъкло-отвътре ,ама като не знам аз питам, а тези -не.
DMN - майстор
При мен също етикетите на стъклопакета с К- стъкло бяха отвъншната страна, но всичко е точно. К-стъклото е отвътрешната страна т. е. етикета не е залепен на К- стъклото, а на обикновеното стъкло.

Тема "проблем с Ка стъкло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: