• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
при парно в къща,което работи вече 11 години без проблеми със стария руски котел,сега смених котела с виадрус и го преместих,и се получи проблем.не може да затопли радиаторите-във всички радиатори входящата температура е голяма-подържам 60-70 градуса,а изходите са лед.само лирата и един радиатор с пет ребра успяват да загреят.помпата която винаги съм я карал на 1ва степен,сега е на 3 и никаква разлика.някой има ли идея какво става,че ще ни удари зимата
вече 5 пъти проверявам за въздух в радиаторите-нищо
LazarGanev - "Велик майстор"
Филтъра как е?
ЧИСТ,НЕ БЯХ ГО ЧИСТИЛ 10год,но вчера и него изчистих-просто нямам идея
srusev - специалист
Аз имах същия проблем като пусках системата и той е въздух, ако входящатата вода ти е топла, а изходящата студена значи неможе да завърти кръга и сигурно имаш въздушна тапа или не си развил кранчетата на радиаторите :lol:

П.С. Вдигни налягането и след това почни да изпускаш вода до към 1,5 бара после пак, аз така реших въпроса.
ЧИСТ,НЕ БЯХ ГО ЧИСТИЛ 10год,но вчера и него изчистих-просто нямам идея
Bobivan - специалист
Хората ти обясниха-имаш въздушна тапа некъде по системата,вероятно някъде край отоплителният уред...Подозирам лошо изпълнена система...
възможно ли е проблем с котела
filmatoplo - майстор
Не вярвам да е котела -У22 ли е или У26 , или помпата не работи или има въздух ,или нещо кранове затворени :? за 10 години не му ли стана разбирател на парното , то е като жената и колата -знаеш и кътните зъби , последното е лаф да не се обидиш. :) е да де ама винаги може да ти врътне номер . :wink:
  • 1
  • 2

Тема "проблем с парното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: