Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ZORRO 1972 - специалист
колеги дететое на 5 годинки.иска и пише писма всеки ден на дедо мраз,за състезателна кола в която да седне и натиска педалите,а колата да върви насам натам...ви коли по магазините,има но са по 250Е.сърцето ме сви.нема начин,требва да се копува.но скоро му купих кола но е на педали,та....има ли начин да му поставя един акомулатор,клиучпедал за газта,и една ръчка некаква за напред и назад. имам мотор от чистачки на кола,акумулатор ,и....незнам.мерси предварително.
ieiei - специалист
По -добре потърси втора ръка(има обяви).Да не стане,че докато я направиш да иска истинска.
romanpm - майстор
С шурея правихме една преди 12г , но не искара много по простата причина че с ключ , мотор и акумулатор колата превърташе гуми при тръгване и щеше да скъса главата на детето :lol: Ключът бе як бутон акумулатора бе автомобилен а моторът четков около 10Х4 см -оригинален предаваше чрез двусантиметрово зъбно колело направо на запчатка ~Фи 25 на едното задно колело , оригинално имаше контролер с плавно тръгване но се скапа :? не е много безопасна такава система :wink:
ZORRO 1972 - специалист
мене наи ме интересува,акумулатора.дали издържа поне малко време.а съединител при тръгване некакъв ще измисля...
stamenov1 - специалист
А защо не използваш, някой стар гайковерт. Пи битаците се намират доста такива без акумулатора за 10-20 лв. С него си решаваш проблените от раз. Имаш и плавен старт и реверс, и добър въртящ момент.
ZORRO 1972 - специалист
....и това е вариант,да.

Тема "детска кола с педали, поставяне на мотор и батерия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: