Мечтата на всяка домакиня
Гост
много ми хареса вашия сайт, жалко че го открих толкова късно
с моя съпруг запретнахме ръкави и сами си направихме шкафовете в кухнята,но не сме съобразили височината на долните шкафофе и те са 80см.сега искам да си купя съдомиялна висока, ноп няма да мога да я вкарам под плота заради 3- 4 см. ако някой може да ми да де идея как да ги повдигна.не занм крачетата дали са удачни за кухненски шкафове.
предварително ви благодаря
masteradmin - майстор
Естетствено че са удачни във всички заведения долните шкафове и бара са на крачета има ги по магазините доста евтини са и се регулират с въртене.

Прикачен файл

kuhni010.jpg Тука на снимката са много високи.
Стефан - майстор
Аууу, че лоша снимка! Предлагам да се върне старата форма на постване на снимки.
По темата - крачетата са удачно решение. Даже за препоръчване и към нови мебели/според мен/. Позволява по-добро почистване на помещението. И още по-добре, ако са регулиращи се. Може и котката да се подвизава там/даже и няколко, ако сте любители на домашни животни/.
masteradmin - майстор
ама като щракнеш на снимката си става нормална
klaris - напреднал
поне аз не познавам домакиня, за която крачета на долните шкафове да са удачно решение :? Трудно се почиства отдолу, а и трябва да има поне 12-15 см.
Emerald - модератор
Стандартната височина на долния ред шкафове е 90 см. Шкафовете спокойно могат да се вдигнат на крачета, които се покриват с екран. Така са конструирани голяма част от стандартните шкафове. Дори някои фирми предлагат механизми за тайни хранилища зад екрана.

П.с. :shock: :shock: klaris, защо вдигаш толкова стара тема? Човекът който я е пуснал вероятно отдавна не влиза тук или пък си е свършил работа.

Тема "кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: