Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Dewalt - специалист
Даите мнение,ако някои е ползвал или ползва в момента.
Рекламата по телевизията е доста шумна,но дали в деиствйтелност наистина е така?
Интересува ме също така с какво може да се боядисва- боя,латекс,други материали.В рекламата казват - с всичко .
Ето няколко мнения в друг форум http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=487872.0
housedoktor - майстор
Писано е по форума за него.Не струва с две думи.
Dewalt - специалист
Ползвах търсачката.
Не успяхда открия темата.
Ако модераторите преценят нека я изтрият.
Благодаря на колегата
housedoktor - майстор
По заглавието не се открива явно.Нека остане и да се дискутира тук,за да е улеснение за търсещите в бъдеще.
bisplus - специалист
Абе ти само като гледаш рекламата ти става ясно за какво става въпрос....първо направо ми причернява като дадат оня с онези валяци и четки дето се е омазал до ушите и е попляскал всичко все едно е някъв ненормален. Второто кото ми прави впечатление когато пръска там с някво бяло по стената как плюе и какви капчици хвърля тоя пистолет все едно правиш пръската мазилка, пък тая баба дето се гъзури там съм сигурен, че така ще я отече тая боя, че на нея ще прилича.....ама хайде нали е само реклама.
toni_g79 - специалист
Който има "набито око",ще види,че дори и на рекламата с четирите квадрата с различни повърхности ,не се предствя добре,въпреки,че се рекламира с блажна боя.С латекс на гладки стени ще стане на петна,предвит многото въздух,малкото боя и по-бързото съхнене на латекса в сравнение с блажната боя!!!!Не мога да разбера защо рекламират,че не цапал и едва ли не не трябва да се покрива изобщо,само от това може да си представите каква простотия е самата реклама и уред !!!
Не си заслужава с една дума :)
П.П-Аз до като го напиша и бисплус ме изпреварил със сходно на моето мнение :lol: :prost:
l_bonev - специалист
И аз да споделя ,че един колега си купи,по-точно аз му го поръчвах, защото той е скаран с компютрите ,не че аз съм на Вие.Та въпросното чудо доиде след неколкократно обаждане по телефоните.В офиса го пробвах само с вода и според мен пръскаше доста прилично,но подчертавам с вода не с боя.Компресора деиствително му е доста мащен.По думите на въпросният колега по време на работа направо го е подлудил.Освен ,че се е разтекъл отвсякъде,трябвало да се бърка,разрежда и прецежда латекса.Та накрая е влезло в употреба мечето.С две думи "ГОЛЯМ БОКЛУК" :?
Stefan_62 - майстор
Здравейте, понеже дъщерята ми подари прословутият пистолет "Paint Zoom" и реших да го пробвам как се боядисва с него, току що приключих боядисването на една кухня с латекс. Ами какво да ви кажа, след всчки негативни мнения които бях чел за него учудващо се представи много добре. Може би защото бях налучкал на око точната консистенция на боята или наистина става за домашни условия, но както казах останах доволен от работата му, е определено не е това което рекламират по телевизията. Единственният проблем беше, че като боядисвах тавана малко се поопуших с боя, но това не е болка за умиране. Не знам как ще боядисва с блажни бои, но за латекс определено става.
evil - специалист
Ще използвам темата за да попитам: С какво може да се мие подобен пистолет от блажно? От години имам подобен на бош който ползвам почти ежедневно и го мия с разредител след това го разглобявам /то става лесно/ и го потапям в кофичка с разредител като махам едно гумено уплътнение че се раздува.На пластмасата и няма нищо.Дали не може да се замени АМБто с нещо по евтино като бензин или нафта например?Става въпрос само за миене без разреждане.
Chefo77 - майстор
Stefan_62 написа:
Здравейте, понеже дъщерята ми подари прословутият пистолет "Paint Zoom" и реших да го пробвам как се боядисва с него, току що приключих боядисването на една кухня с латекс. Ами какво да ви кажа, след всчки негативни мнения които бях чел за него учудващо се представи много добре. Може би защото бях налучкал на око точната консистенция на боята или наистина става за домашни условия, но както казах останах доволен от работата му, е определено не е това което рекламират по телевизията. Единственният проблем беше, че като боядисвах тавана малко се поопуших с боя, но това не е болка за умиране. Не знам как ще боядисва с блажни бои, но за латекс определено става.
На снахичката ми чичо и вече 3 или 4 апартамента боядиса с него, никакви грижи няма. И си става приятно. Е, сигурно професионалист за секунди ще открие несъвършенства, но за мен си е ОК резултата. Та - колкото и голям боклук да е, върши работа в някои случаи :)

Тема "Paint Zoom" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: