Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Имам идея да лепя тапати върху блажна боя, но не се залепват добре, пробвах с грунд Боро контакт, пак не стана. Лепилото е Bison universal.
Грундът беше замръзнал в багажника преди няколко дни, дали може това да е оказало влияние на свойствата му?
Помещението не е влажно, дали ще стане с C-200?
Някакви други идеи?
Аз бих свалил боята, или най малкото ще я надера със шкурка. За борото, виж на етикета как се съхранява. За лепило пробвай Българско на Свилоза - КМЦ смесено с Ц200, че ако лепиш само с ц200 ще ти излезе много дебела цената.
За Бога, не го прави, ще се видиш в чудо. Сваляй боята, шпакловай и слагай тапети.
Българско на Свилоза - КМЦ смесено с Ц200.. това е начина. Първо го грундираш със същата смес, но разредена . 99% ще се получи. Разбира се първо ще направиш проба на участък от 1 - 2 квадрата. Това с шпакловката го остави за най - накрая, безпорно че това е най - сигорното, но нали търсим по - лесния способ.
върху боята може и да хване, ама каква е гаранцията, че боята няма да се отлепи с тапета...

аз също бих свалил боята...
Боята няма да падне, здрава е. Хубавото е, че е антре и площта е само около 10кв.м. Ще видя за това българско лепило, но ако с Ц200 ще е по-здраво, пак е вариант, предполагам 4кг (10лв) ще стигне.
Изцяло съм за българското лепило ,бягайте далече от този БИЗОН-пълен боклук,независимо че е на ХЕНКЕЛ.Това лято страдах...

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Боядисване и Декориране”