• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
madsnake - специалист
Здравейте,
решил съм да си взема такова мултишлайфче. Ориентирал съм се към двата модела от заглавието. Разликата в цената е 30 лв. Разликата в окомплектовката е липсата на гъвкав накрайник при Dremel-а, който отделно струва 60 лв. Другото, което се забелязва е наличието на фенерче при скила. Идеята ми е - заслужава ли си да се дадат повечето пари за Dremel?
EDI - майстор
Според мен СКИЛ-чето ще ти свърши работа.
crez - майстор
Аз използвам СКИЛ, перфектна машинка, оня ден си намерих на промоция консумативи към него, цяла кутия най-различни и много на брой за 14лв.
rolls - специалист
Има една марка за мултишлайфовете ... Дремел. Цената е по-височка и при това само за машината, без консумативите, но качеството е в пъти по-голямо.
housedoktor - майстор
Дремел е нарицателно за този тип машинки.Скил са от хоби клас .
pretorian - специалист
Аз ползвам einhel от доста години и работи безотказно .
madsnake - специалист
Да, реално е значително по-скъп дремела а на мен си ми трябва за хоби. Ще тествам скила и съм харесал едни консумативи на Дремел (100бр) за 30 лв. Дано така комбинацията излезе добре.

Edit:
Взех скила. На първо четене инструментчето е супер удобно. оборотите са плавни, стои стабилно в ръката. Единственият минус е, че гъвкавият накрайник е леко стегнат, но мисля че няколко капки масълце ще решат този проблем. Общо взето съм доволен от покупката.
madsnake - специалист
Между другото да съживя темата. След 1 година ползване на скила, предимно за хоби нужди съм все още много доволен. Ако някой друг се замисля над тази дилема - дали да е Дремел или Скил нека просто се изясни за какво ще го ползва. Определено съм доволен от машинката.
kalin2505 - специалист
Аз пък да се оплача, купих си райдер и се оказа голям боклук. Дали е работил и 4 часа и се разби от всякъде не си копувайте такъв
madsnake - специалист
Когато аз купувах го гледах и райдера, ама бързо бързо се отказах. Колега носи им го и си искай кеша :)
  • 1
  • 2

Тема "Dremel series 300 или Skil 1415" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: