Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
isbul - специалист
Теракот, отлепиха се 3-4 реда, не са паднали, получи се кухина с ширина около 1-2 см, на около 1 м от пода. Слаган е преди няколко месеца.
Въпросът ми е, има ли вариант да се залепят без да се бутат, да се вкара лепило или друго? Ще остане издутина, но това не е важно.
valat111 - специалист
Според мен става. Изкърти старото лепило, за да не става издутина и лепи наново, "на гребен".
isbul - специалист
Идеята ми беше, без да ги махам, да напълня с някакво лепило кухината, да стане здраво, въпреки че ще остане издуто.
EDI - майстор
Извади ги и ги залепи с епоксидна смола, става здраво.Но като гледам как са тръгнали, може и други да се разлепят.Каква ти е основата и с какво лепило е лепено.
ESPACE - майстор
Ц-200 - мажи, шприцвай, заливай. Изсъхне ли - няма отлепяне повече.
isbul - специалист
EDI написа:
Извади ги и ги залепи с епоксидна смола, става здраво.Но като гледам как са тръгнали, може и други да се разлепят.Каква ти е основата и с какво лепило е лепено.
И аз се притеснявам, че като са тръгнали там, ще тръгнат и на други места. Основата е блажна боя, майстора я маза с грунд, но явно не е било достатъчно.
valmet - специалист
Най-добре е да се свалят всички плочки.Да се бутне боята или да се надере или начука хубаво и след това грунд,но хубав.
Иначе с Ц 200 или епоксидна смола става,но и останалите плочки ще се разлепят ми се струва.
П.П.-Какъв грунд използвахте преди залепването на плочките?
isbul - специалист
valmet написа:
Най-добре е да се свалят всички плочки.Да се бутне боята или да се надере или начука хубаво и след това грунд,но хубав.
Иначе с Ц 200 или епоксидна смола става,но и останалите плочки ще се разлепят ми се струва.
П.П.-Какъв грунд използвахте преди залепването на плочките?
На Боро
EDI - майстор
Работата според мен е ясна.Вадене на всички плочки, ще се разлепят и другите.

Тема "Разлепен теракот?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: