Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
radius - майстор
Здравейте,
Става дума за проект за къща около Варна. Тук-там има препоръки във форума, но за други далечни градове. Интересуват ме хора, предлагащи цялостен проект. Цената също не е без значение, не разчитам на фантазията на архитекта, тъй като имам визия за конкретна къща ( разбира се , търпи промени). За мен е важно конструктора да е добър. Ако някой е доволен, може да сподели.
Chefo77 - майстор
Привет!
Варна
Архитектурно бюро Огнян Брънчев
Дейност: Архитект Огнян Брънчев - член на Камара на Архитектите в България с пълна проектантска правоспособност. Рег. № 02056. Строително проектиране в пълен комплект проекти.
Телефон: 650550, 0888 23 77 30

Зная, че по принцип проектира кооперации, хотели и т.н. големи нещица, но не съм сигурен дали не "прави" и къщи.
Можеш да му звъннеш, ако искаш :)
sonofsyn - специалист
арх. Начев arch@nachev.com,
той другите специалности си ги познава
goran2 - специалист
Не знам какво ви притеснява в отдалеченоста на архитекта.Аз съм от София а архитекта ми е от Бургас.Какво да направя като си допаднахме и само той можа да отговори на моите желания и виждания.Всички други с които контактувах се опитваха да си налагат мнението както и да правят каквото си знаят.С чиста съвест мога да ви го препоръчам стига да не ви е доста оталечен :)
Георгиев - специалист
Важно е конструкторът да е близко, че да не ти взима над 100 лева за авторски надзор.
ArturDent - Почти Безобиден
Моя, като беше близко и аз го карах - 40 лв. на курс.... ама си го знаех предварително
radius - майстор
Да, аз точно за конструктора имам предвид като търся наблизо.
Gesh - напреднал
Да вдигна малко и аз една стара тема.
Аз търся архитект за еднофамилна нискоенергийна къща на два етажа като ми се иска той самият да е запознат ориентировъчно с цената на строежа на определени неща.
Като пример мога да дам - надзид на подпокривно пространство, двускатен vs четирискатен покрив, гараж за 1-2 автомобила, различни видове стълбища и цената за тях и т.н.

Идеята ми е, че имаме неща, които задължително искаме и такива, които би било добре да имаме, но според зависи цената, на която ще излязат
hidrazin - майстор
Продължавай с търсенето. Ама не тук.
Тук нещата си ги правим сами и без рисункаджии (архитекти).
То архитектите друго не умеят, и в повечето случаи са излишни...
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед май 04, 2025 11:58 pmhidrazin написа:
Продължавай с търсенето. Ама не тук.
Тук нещата си ги правим сами и без рисункаджии (архитекти).
То архитектите друго не умеят, и в повечето случаи са излишни...
:partyman:
Някакъв шанс да си поприбереш умнотиите??

Тема "Препоръчайте ми архитект, конструктор... за Варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: