Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
sand0 - помощник
Колеги според ме по евтино ще ви излезе да възстановите ХУБАВА западна термо помпа от колкото сам да я правиш от нула.

В ebay.de има много изгодни оферти. Дори има нови на половин цена.

Ето няколко минали търга:
15кВ Стибел Елтрон търг 350438309696
11кВ Митсубиши ЗУБАДАН 120680017010
14kW Mistubishi действаща с Бай Ит Нау 500Евро 110649658137
Последна промяна от sand0 на нед фев 20, 2011 2:21 pm, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
От Англия до BG транспорта е по 3 лв/кг. Все ще се измисли нещо и от Швеция. Аз лично не можах да е оправя с цените и езика им. Явно ще пращам синковеца да учи немски, щото с Английския не се оправи.. Чел съм, че немците не искат да се занимават с международни доставки - DHL там е нашата обикновена поща, а когато те ми доставят някоя пратка ми е'ават мамата с мита и ДДС-та.
Сериозно - интересно ми е - можеш ли да покажеш конкретен модел с параметрите и да кажеш в левове за колко би могло да се купи там. Транспорта ще го бистрим...
unicata - специалист
колега дай някакви линкове, че аз лично нищо не намерих в ebay.com ebay.co.uk ebay.de
bulhomes2 - майстор
Надявам се да с включат специалистите, но не знам дали не е по-правилно да се премести темата при климатиците, че там виждах повече специалисти по термопомпите (искрено съжалявам за изчезването на Ванко).
sand0 - помощник
Езнам кой ти се върза на акъла ама темата е за термо помпи не за климатици (не че и те не са термо помпи).

Върнете я в отопление, евтини климатици и в БГ има.
kuuuuuul - майстор
Ето една нова,но интересното е с какъв ТО я предлагат
http://cgi.ebay.de/Split-Luft-Wasser-Wa ... 5ad3d1cc0b
на немски ТП е Wärmepumpe излизат интересни неща но рядко пращат за Германия та камо ли до тук,почти за бсички трябва сам да си я вземеш.

Тема "Втора ръка термо помпи." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: